dijous, 13 d’agost del 2015

PRETEMPORADA

Amb la consecució de la 5a Supercopa d'Europa, quart títol de l'any 2015 i primer de la temporada 15-16, es dóna el tret de sortida a un nou curs de futbol culé. El prop d'un mes de pretemporada ha donat força de sí i el podem desgranar en uns quants punts:
- Joc i resultats: la gira nord-americana (i italiana) va ser un desastre; d'aquelles coses que fan per guanyar diners, però a nivell de joc, resultats i confiança, va ser horrorós. Una victòria, un empat (derrota als penals) i dues derrotes més van donar a entendre que hi ha molta feina a fer. Els de davant no fan gols a no ser que hi hagi en Messi i els del darrere eren un colador. Quan va arribar el Gamper amb tots els jugadors, es va notar que hi ha dos equips diferents: amb els cracks i sense els cracks. Això no ajuda gens els suplents que es volen guanyar un lloc a l'equip.
- Pedro: val a dir que mai ha estat un dels meus preferits, no hi he acabt d'entrar. Però no es pot negar que el seu sacrifici és segurament el number one de l'equip. Sempre corrent, amunt i avall. És evident que tenint els tres cracks al davant, ell està condemnat a ser suplent, un any més, i és lògic que vulgui anar a un altre equip a jugar (almenys no és de la lliga espanyola...) Si no ho tenia prou clar, la suplència el dia de la Supercopa tenint en Neymar malalt, va ser l'estocada final que li dóna l'empenta definitiva. Té nassos, perquè al final va haver de sortir de salvador i ens va donar el títol amb el seu gol. Sort si te'n vas, noi! Ja us dic jo que el Munir aquest no fa la mateixa pinta...
- Turan i Vidal: dels dos fitxatges no es pot dir res, perquè gràcies a aquesta directiva incompetent que el soci burgès del Barça ha votat, no poden jugar fins gener.
- Els porters: En Ter Stegen va tornar abans d'hora de les vacances per guanyar-se el lloc. Jo el prefereixo a ell que al Bravo, però renoi, no ha tingut gens de sort. I només li faltava rebre els 4 gols del Sevilla, tot i que bona part de la culpa era de la defensa; en Masip ho té pitjor que en Pedro, i més després de veure en ell algú pitjor que el Zubizarreta en l'art d'aturar penals; i en Bravo... és bo, és clar, però no sé... Va gastar totes les seves vacances, però resulta que el què feia era entrenar amb un altre equip a casa seva; doncs, per entrenar, que ho faci amb els seus companys, no? I la seva cara el dia de la Supercopa... per mi el porter del futur Barça és l'alemany.
- Supercopa en sí: estar guanyant 4 a 1 i deixar-se empatar 4 a 4, té nassos. Per molt que al final lluitessin i guanyessin, la veritat és que no s'hauria d'haver arribat a la pròrroga. Si fan el què saben (ho van fer a la primera part) són imbatibles; però si es relaxen, els pot guanyar qualsevol que estiri més la cama. Per tant, que juguin els que ho volen donar tot, que per això cobren el què cobren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada