dimecres, 19 d’agost del 2015

GRÀCIA 2015

Quan encara queden dos dies i mig per acabar les festes d'aquest any, aquesta tarda donarem per acabada la nostra participació, potser un pèl escarransida comparat amb altres anys. La veritat és que la progressió és clarament descendent, però esperem que algun dia torni a ser ben plena. La distància quilomètrica que ens separa i el mal temps han estat culpables d'aquest fet. Sobretot el primer motiu. Quines ganes de ser més la vora per poder arribar a temps als actes, estar fins tard... Però què hi farem...
Per començar, el dia 15, que mai m'havia saltat, me'l vaig passar al Tibidabo (caram, comencem bé, perquè això no respon a cap dels dos arguments anteriors... aix... pescat in fraganti). Tot i que va ploure, eh, això sí!!!
Diumenge sí, diada castellera impresionant! Segona tripleta màgica de la història: 5 de 8, 4 de 9f, 3 de 9f, i amés, amb el pilar de 6!!! Espectacular!! I a més, dos castells de gamma extra al costat: el 2 de 9fm i el pilar de 8fm!! Fantàstic! Molt i molt gran!!! Per la tarda, un intent de passejada pels carrers que va ser impossible de realitzar perquè estava a tope!!
Dilluns vam poder veure més carrers i vam participar (el MEC) al concurs de puzzles de Travessia de Sant Antoni (per cert, va ser el campió de la franja de 5-6 anys). Per la tarda, vam tornar a fer el salt a les festes.
Dimarts al matí, també descans, i és que plovent no dóna per sortir, no? A la tarda, el gran Jaume Barri a la plaça de la Vila i els actes de l'ANC a Joanic, Poca gent a la tarda, grans discursos d'en David Fernàndez i la Carme Forcadell.
I finalment, dimecres, un intent de cavalls de la Guàrdia Urbana al què hem fet tard, últims carrers per visitar, espectacle de màgia i Cantabile.
Així que, mira, la final, encara, no? Clar, el què passa és que falten tots els actes castellers (assaigs, pilar caminat, etc.)
I dels carrers, doncs molt bé. La plaça normaleta, ja era això... Molt bé Travessia, no crec que s'esperessin aquest tercer premi, per davant de Progrés i el seu Avatar (increïble). Verdi primer, com sempre. Està bé, però em sembla que ja guanya pel nom. Fraternitat (segons, bé, però tampoc). Puigmartí, després de molts anys als últims llocs, ha remuntat al 8è amb uns Playmobils medievals que mereixien més que aquest vuitena posició. I doncs au, fins l'any que ve (si no continua la progressió descendent... que pot ser).

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada