diumenge, 30 d’agost del 2015

REFORÇ DEL SERVEI

Ahir dissabte vam tenir la sort de poder anar al Nou Camp a veure el primer partit del Barça a casa en aquesta lliga. Després de pica molta pedra i jugant contra un àrbitre (militar, per cert) d'aquells horrorosos, vam guanyar amb un gol d'en Vermaelen.
Un cop acabat el partit, cap a dos quarts menys cinc d'onze, comença el viatge de tornada fins a casa, a Roquetes: 11km, 20 minuts en cotxe.
Doncs bé, una hora i mitja més tard, arribàvem al destí. De fet, hauríem arribat abans amb el cotxe al càmping de Vinyols que no pas a casa en metro.
Què va passar? Primer, l'estona a peu fins a Maria Cristina, intentant xocar amb el mínim de gent. Però e pitjor havia d'arribar. Un cop a l'estació, els passadissos col·lapsats amb tota la gent que hi volia accedir. Un cop arribem a l'andana, 6 minuts d'espera, mentre la propaganda va dient que degut al partit de futbol, es reforcen les línies d'autobús i de metro. MENTIDA!
Ep! Què hi ha alà dins el túnel? Ah! És un tren! Però què fa parat? Per què no entra? La resposta, de seguida, sona el seu xiulet, i travessa alegrament tota l'estació, passant de llarg. A cotxeres! Molt bé, així m'agrada, mentre l'andana es va omplint de gent, els trens marxen buits. Sí que han reforçat el metro, però sense gent!
Tornem a esperar el següent, amb el clàssic compte enrere dels marcadors. Cada vegada que arribava als 30 segons, es tornava a posar a 48 segons. I així una bona estona. Al final, quan arriba, clar, ve ple, intenta entrar... ja no és per la imatge denigrant pels turistes; és per les persones en general, que no tenim perquè suportar aquest servei tan escandalosament nefast. Els nens que hi havia dins els trens, plorant per la sensació d'ofec enmig de tanta gent.
La veritat és que donaven ganes de tenir davant els dirigents de TMB, però és difícil, ja que segur que ells no utilitzen transport públic. Una autèntica vergonya. Almenys, que no menteixin, o que deixin passar sense pagar, o que abarateixin preus, perquè la relació qualitat-preu no encaixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada