dissabte, 12 de novembre del 2016

EXTINCTION

Molta planxa i moles ganes de relax aquestes darreres setmanes que comporten un visionat més nombrós de pel·lícules, tant al sofà descansant com planxant.
En aquest cas, Extinction. El tràiler presentava una altra pel·lícula d'apocal·lipsi zombi, on se'ns mostrava poca gent i molta neu. Quan acabava el tràiler, arribava la sorpresa: produïda i dirigida per espanyols. I ara no vull entrar en temes polítics o de menyspreu al cinema espanyol, sinó que no es notava gens l'estil ibèric en aquell tràiler. I finalment l'he vist.
Doncs molt bé, ha estat força interessant. La trama és evident: holocaust zombi i nou anys després, sembla que només queden 3 persones, dos homes i la filla d'un d'ells. Per tant, altra vegada com s'enfronta l'espècie humana a situacions límit. Els dos homes ho fan de maneres ben diferents, moguts per raons diferents. Els ensurts i els zombis són, un cop més, el de menys. És més interessant com interactuen els personatges amb la situació. I aquí cal tornar a dir que no es nota gens l'accent espanyol. Et diuen que és un film dels USA i cola. Segurament ajuda que sí que ho tenen participació, ja sigui en el repartiment, o en els diners posats per alguna productora que li ha donat un altre aire. Aconsegueixen donar-li un aire claustrofòbic tot i estar a l'aire lliure donat al temps meteorològic que s'exhibeix, enmig de la neu i el fred.
Sigui com sigui, ha estat interessant distreure's amb aquesta pel·lícula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada