dimecres, 9 de novembre del 2016

DESOBEDIÈNCIA

Temps moguts al país. Potser hi ha gent que no se n'adona. Potser hi ha gent que es pensa que tot és teatre. Potser hi ha gent que no pensa res. Però la qüestió és que cada dia que passa és un dia més cap al desenllaç final. I és que al final hi haurà un desenllaç, sigui el què desitgem o el contrari, sigui per insistència o sigui per desídia. Però arribarà el final. I si els polítics que hi ha ara no ho fan, potser ens quedarem com abans (impossible, perquè serà pitjor), però ells hauran perdut definitivament la poca credibilitat que els queda.
Mentre això arriba, el govern espanyol finalment existeix de nou, i encara sort que no hi ha hagut terceres eleccions, perquè els peperos haurien assolit la majoria absoluta, segur.
Les últimes setmanes s'han vist diverses mostres de rebel·lió i desobediència. Des del cas dels polítics del 9N, fins a l'alcaldessa de Berga aquesta setmana passada, passant pel regidor de Vic, i els de Badalona. De mica en mica es van multiplicant les mostres de desobediència a l'estat espanyol, i és de suposar que en vindran més. ja era hora. Els polítics són els que han de donar la cara ara. Els toca a ells. La societat civil ja ha fet tot el què havia de fer, i més. I seguirem sortint al carrer i donant les mostres de suport que calgui com aquest proper diumenge. Però qui ha de fer els passos són els nostres governants, siguin del color que siguin. I si no es posen d'acord, tant els uns com els altres mereixeran ser repudiats i llençats a la paperera com alguns d'ells van argumentar una vegada.
S'acosta l'hora de la veritat. Per bé o per mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada