dimarts, 8 de novembre del 2016

UN FROZEN DIFERENT

Fa uns dies vaig veure Frozen. Sí, sí, Frozen. Però no la de Disney, que ja he vist unes quantes vegades, sinó una altra molt diferent, traduïda a les Espanyes amb el nom de "Bajo cero". Explica com tres joves esquiadors es queden penjats en un telecadira durant una nit, ja que per una errada humana es pensen que ja no hi queda ningú esquiant. Així que tenim dos nois i una noia, que de mica en mica es troben a les fosques, a temperatures sota zero, amb algun temporal de neu, i no especialment preparats per passar la nit al ras.
Es tracta d'una altra d'aquelles pel·lícules que no passaran a la història del cinema, ni molt menys, però que porta  a debat un cop més, com s'enfronten les persones a situacions límits. Ara és un desastre natural. ara és la fi del món, ara és un apoc
alipsi zombi... la qüestió és veure la reacció humana quan som portats al límit i ens trobem en una situació desesperada, de vida o mort. Tots podem imaginar què faríem en situacions com aquestes, però fins que no t'hi trobes, no ho saps del cert. Aquesta peli em recorda molt a "Open water", pel·lícula del 2003 que explica la història real d'una parella de bussejadors que també se'ls deixen a alta mar i queden abandonats enmig de l'oceà. Com encarem la situació sols, desesperats... Bé una premissa interessant. En el cas d'aquest "Frozen", no és cap història real, no fa falta. Però igualment et posa en tensió, això sí... No es pot dir que hagi pasat una bona estona pels nevis, però sí com a espectador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada