dissabte, 19 de novembre del 2016

THE MARTIAN

The martian és una pel·lícula que explica com després d'un accident desafortunat, uns astronautes abandonen a Mart a un del seus companys, pensant-se que és mort. A partir d'aquí, la trama es divideix en tres parts diferents. Per una banda, la lluita per la supervivència de l'astronauta abandonat, que decideix sobreviure, sense saber si podrà algun dia tornar a casa. És lloable la seva actitud. El més normal seria pensar que allà t'hi quedaràs, ja que sap que un rescat podria trigar molt en arribar. Tot i això, decideix lluitar. Primera lliçó.
Paral·lelament, tenim la trama de la gent de la Nasa, quan s'assabenten que està viu i decideixen rescatar-lo. Els preparatius i les burocràcies internes.
I finalment, els companys de l'astronauta, que decideixen tronar a buscar-lo un cop saben que no s'hi pot fer res més per salvar-lo. Allarguen la seva estada a l'espai just quan eren a punt de tornar a casa seva, arriscant de nou la vida. Clar, és una pel·lícula, però és la segona lliçó.
Sense ser cap meravella, és una pel·lícula interessant i ben feta, que detalla força bé les tres trames, encara que siguin ficció de la bona. Però com que no sóc gens partidari de buscar les contradiccions físiques a les teories de Hoollywood, li poso un notable. Si volgués fets realistes, no veuria aquestes pel·lícules, sinó els documentals d'en Carl Sagan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada