divendres, 21 de setembre del 2018

EL NOSTRE FUTUR

Un cop passat l'onze de setembre, arriba l'aniversari del 20-S, i ben aviat de l'1 d'octubre... i així, anirem omplint els dies d'aniversaris de coses passades. Però i més enllà d'això, què hi ha? Estem avançant? S'està movent alguna cosa o no?
Per una banda tenim els polítics actuals, que parlen molt, però de fets, cap ni un. No se'ls veu massa per la feina en cap dels aspectes. Ni en el govern del dia a dia, que cal dir que sembla una mica oblidat, ni molt menys en la instauració de la República. Això només pot voler dir dues coses: o bé, ho estan fent tot d'amagatotis, perquè ensenyant les cartes ja saben què els espera (presó o exili) i caldria tornar a fer eleccions, posar altra gent i "seguimos pa'bingo", o bé realment són uns inutilets i uns cagadets.
Evidentment, tan de bo sigui la primera opció, però si fos així, caldria veure de tant en tant algun senyal, perquè és veritat que molta gent s'està cansant. I els que voten independència perquè ho veien clar però estaven de "subidón", se'ls pot acabar la paciència. Pels que portem anys de galeres no ens ve d'aquí uns mesos més, però si se n'abusa, al final, la gent de bona voluntat també ha de viure.
Està bé recorda el què vam viure fa un any, i seguir reclamant la llibertat i justícia pels que ho estan pagant a la presó. Però si seguim esperant que a Espanya soni la flauta, no farem res de bo, Si seguim esperant que s'eixampli la base, se'ns passarà l'arròs. Com molta gent opina, acabem ja amb els sopars de carmanyola, les trobades festives... i anem per feina. Cal prendre les regnes del país i tirar pel dret, perquè ells no ens deixaran marxar mai. I seguiran defensant el seu "aporellos" sense manies ni problemes, encara que els deixi en ridícul davant de tot el món. Es creuen amb la raó i el poder, i per tant, no baixaran pas del burro. Som nosaltres que ens hem de treure de sobre aquesta inseguretat en nosaltres mateixos, treure'ns aquesta llosa que ens autoposem a sobre.
Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer! Però més aviat la cançó que ara toca és la del
Pa amb oli: Si no ens el donen, si no ens el donen, ens el prendrem!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada