dijous, 27 de setembre del 2018

LES SUPERVIVENTS

L'últim llibre llegit ha estat "Les supervivents" de Ryler Sager. Després de la incursió a la ciència
ficció de "Els desposseïts", he retornat al gènere de suspens amb aquesta novel·la. El resultat és que entra en el top five (no al top three), però ha estat molt i molt interessant de llegir. Ha tingut l'efecte aquell tan especial com és que els últims capítols, els havia de llegir fos com fos, a l'hora que fos, tots seguits, perquè la intriga era tal que no podia suportar no saber com s'acabava i la solució de la trama. Dient això, queda clar que ha estat una bona lectura. no deixa de ser una història d'assassinats i sospitosos, però t´un punt de partida original i el desenvolupa força bé, tot i que hi ha alguna part que potser queda fora de lloc dins el fil argumental.
Explica la història d'una noia que va sobreviure a una matança d'aquestes típiques de les pelis als EUA, i que entra a formar part del club (només per als mitjans de comunicació) de les últimes noies. Se'n coneixen tres, i quan anys després, mor una d'elles i apareix la segona que feia temps que estava desapareguda, doncs la cosa es va complicant.
El final també està molt ben treballat, no decep a les expectatives que et vas creant a mesura que el llegeixes. Bona lectura doncs, per donar ara ja per tancats els llibre estiuencs. A partir d'ara, cal fer una nova cerca. Per altra banda, segurament d'aquí uns mesos comentarem com és la pel·lícula respecte el llibre, ja que ja l'estan preparant. Previsible, com ho serà de tots maneres ara que saps que el/la dolent/a és...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada