diumenge, 2 de setembre del 2018

COMENÇA LA TEMPORADA

Disputades 3 jornades de lliga, fem el tradicional comentari de com es veu el tema Barça aquest any.
La veritat és que pinta com sempre, d'entrada bé. Portem tres partits i tres victòries, sense comptar el títol de la Supercopa d'Ejpanya que vam guanyar a mitjans d'agost. Tampoc ens han tocat rivals massa difícils (Alavés, Valladolid i Huesca), però els tres punts ho són igual juguis contra qui juguis. Les sensacions són com les de l'any passat: hi ha moments d'espectacle, que arriben en compta-gotes, algunes acrobàcies dels mestres (Messi, Coutinho i Dembelé que es comença a deixar anar...), però molt resultadisme, que és el què li agrada a en Valverde. Encara que no juguis bé, guanyes el partit.
A la Champions ens ha tocat un grup complicat (PSV, Tottenham i Inter), que ens obligarà a esforça-nos a cada partit. No tenim el típic equip de Bielorússia, Xipre o Dinamarca que ens assegura sis punts, però esperem que o hi hagi problemes per passar.
A banda d'això, el més destacat, com cada estiu, són les entrades i sortides de jugadors.
Sortides: aquest any moltes i encertades (André Gomes, Mina, Paulinho, Alcàcer, Aleix Vidal, Digne, Deulofeu...), tot i que trobarem a  faltar a Don Andrés, segur que sí.
Arribades: Han vingut Lenglet, Aturo Vidal, Malcom i Arthur. Amb això hem aconseguit que a cada partit tinguem una banqueta boníssima que ens pot solucionar partits, apart de recanvis pels jugadors amb més minuts. Ara bé, als quatre partits disputats fins ara, han jugat de titulars sempre els mateixos. Que avui amb el Huesca, no hi hagi hagut cap canvi en l'onze inicial, posa dubtes en qui mana en aquest vestidor.
Gent que ha tornat i s'ha quedat: Aquí tenim en Samper, Munir i Rafinha. Se'la han volgut quedar. Crec que tenen lloc a l'equip, però veig en Valverde, com deia a l'apartat dels nous, molt cagat per sortir-se del guió. A veure si aguanten tota la temporada o a l gener es busquen on jugar de debò.
La Masia: Tres quarts del mateix que he dit anteriorment. Veig difícil que puguin pujar o jugar Alenyà, Miranda, Riqui Puig, mentre l'entrenador faci jugar sempre els mateixos. Veurem si canvia de parer...
Els mateixos: Com he destacat al principi, Messi, Dembelé i Coutinho estan deixant moltes mostres de qualitat, tot i que al brasiler li costa moure el cul per defensar. Els altres, en la seva línia. Justos titulars, però tampoc intocables. A veure què.
Qüestions de sort i atzar, podem anar al Nou Camp a veure tres partits seguits (avui Huesca, amb el 8 a 2), el PSV i el Girona. Mirarem de seguir donant sort quan anem en directe. I això sense comptar el femení, que encara no ha començat temporada, però seguirà comptant amb el nostre suport i presència a la Ciutat Esportiva. Ja en parlarem en una entrada per a elles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada