dimarts, 7 de gener del 2020

CERVELLS INHABILITATS

Quan vaig tornar de Londres després de 4 dies força desconnectats, se'm va caure tot a terra quan vaig
donar una volta per Twitter. La veritat és que em vaig sentir temptat per sortir i esborrar-me d'aquesta xarxa, però em perdria moltes coses que sí són útils o interessants. Era horrorós veure com catalans de tots els bàndols no paraven d'insultar-se, menysprear-se, dir-se el nom del porc... en definitiva, que la tàctica espanyola de tota la vida, funciona a la perfecció: "Antes se dividirá Cataluña que España"... o alguna cosa semblant. A veure, d'entrada, dir que tots tenen entre cometes raó. Tots els partits polítics han traït el país en algun moment. Els que no pacten amb uns aquí, pacten amb els altres allà. Què poden queixar-se els de Junts, quan tenen el conseller Buch fent el què fa? Què es poden queixar els d'ERC quan van a pactar amb els que ens volen submisos? I els de la CUP, que van dient, i a l'hora de veritat també s'equivoquen?
està clar que sense unió, no aconseguirem res, i els nostres polítics són tan burros i orgullosos que abans deixaran perdre l'oportunitat d'aconseguir el  nostre objectiu que no pas baixar del burro i reconèixer com de malament ho estan fent.
L'any 2020 comença igual com va acabar, amb uns governants nefasts. Llavors arriba la Junta Electoral i inhabilita el nostre president i diu que en Junqueras no pot ser euro-diputat. I es torna a escenificar la unitat. Fins quan durarà? Bé, em sembla que ja s'ha acabat una altra vegada. Esquerra s'ha abstingut i ha fet president d'Espanya el Pedro Sanchez. Què en podem esperar? Res de res. els republicans són tan pallussos que cada cop que han tingut un mínim poder de decisió, ho han fet com el cul. Mare de déu... Almenys Espanya està quedant fatal davant els diferents organismes europeus. La seva també tossuderia imperial pot aconseguir el què no fan els nostres polítics. La setmana que ve, Puigdemont i Comín entraran al Parlament Europeu... quines ganes de veure certes cares, la veritat... I a veure com acaba el cas Junqueras, perquè cada dia que passa tancat, els europeus arrufen més el nas. Però si els nostres governants són tossuts com una mula, els espanyols, els superen amb escreix.
Any nou, situació habitual. Fins quan?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada