divendres, 17 de gener del 2020

SÓN AIXÍ, NO HI PODEN FER MÉS

Diumenge passat el Reial Madrid es proclamava campió de la Supercopa espanyola, una competició
de les que anomenem menors, sobretot si es perden. EL Barça, campió de lliga, havia caigut a semifinals en un bon partit que va provocar la destitució de l'entrenador, i el valència, campió de copa, va ser eliminat pels blancs.
Així doncs, primer despropòsit. La copa que es disputen els campions de les principals competicions, no la guanyat¡ria cap dels dos degut a l'invent de posar 4 equips, El segon despropòsit va ser portar la competició a Aràbia Saudí. Coses que no més es fan per embutxacar diners als quatre corruptes de la federació espanyola de futbol, perquè ja us dic que per interès de l'esport o per les aficions no serà.
Però a nivell esportiu, el millor estava per venir. El partit entre els finalistes, els dos Madrids, havia acabat zero a zero, després de noranta minuts ben sossos. Però la pròrroga va ser molt animada. En un noment donat, quan quedaven tres minuts per acabar l'afegit i anar a penals, un rebot porta a un jugador matalasser a fer un contraatac ràpid que el deixa sol en cursa davant el porter blanc. No sabem si serà gol, però l'ocasió de marcar és claríssim, amb un 90% de possibilitats de fer gol i acabar la final. De sobte, apareix un jugador, Valverde, que va corrent i sense buscar la pilota, el caça per darrere i el fa caure. Falta, expulsió directa. Però la falta no és gol i el partit acaba. Es llencen els penals i el Madrid, campió. Es pot dir que van ser campions gràcies a una falta descarada, al límit del joc net. Bé, al límit no. Era joc brut descarat. Quina vergonya. Em faria molta vergonya aixecar un trofeu sabent que l'has guanyat degut a un fet antireglamentari. a partir d'aquí. Comencen a parlar els experts, els opinadors, etc. dient que va ser una acció "normal", que era el què havia de fer per evitar el gol. Fins i tot l'entrenador rival, diu que les coses són així i disculpa el jugador (clar, què es pot esperar d'un home que en temps de jugador, era brut com l'expulsat?)
Però el millor estava per venir! La Federació espanyols de futbol anomena MVP, millor jugador del partit al Fede Valverde!!! No és que hi haguessin jugadors (els porters, per exemple, que ho havien fet millor, no, no). És que li donen sabent que era per la falta!
Quina feinada els entrenadors d'equips infantils per ensenyar als nanos joc net, no? Què han vist? Que si se t'escapa un jugador, li trenquis la cama, que a sobre et donen un premi... Quina vergonya, quin fàstic de gent, i quin fàstic de país que és Espanya, perquè això no és més que la realitat del que són com a poble, bruts, destralers, antiesportius... indesitjables com a persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada