diumenge, 15 de març del 2020

MALÈFICA, MESTRA DEL MAL

Dues de les coses que pot provocar el confinament semblen evidents. Primer, poder posar-se al dia de
les diverses pel·lícules que tinc pendents de veure. Segon, arribar en breu a les mill entrades per ser el blog un dels recursos per omplir el temps.
Pel què fa al primer aspecte, ja hem vist una d'elles. La continuació de Malèfica, la versió humana del conte de la Bella dorment. Quan vaig veure la primera, una mica sense convenciment, va ser una sorpresa agradable, ja que potser perquè la veia sense expectatives, la manera d'afrontar la història, sense ser del tot original, la feia força interessant pel públic amb ganes de distreure's sense haver de suportar poca-soltades. Així, potser el més criticable era el doblatge de la Malèfica, l'Angelina Jolie. No li esqueia gens al personatge. Era una veu que volent mostrar-se dolenta, queda com molt falsa.
Així doncs, quan es va estrenar la segona part, sabent que no aniria al cinema a veure-la, ja que la selecció ha de ser molt més afinada, sabia que tard o d'hora veuria aquesta continuació. I així ja estat, aprofitant que estarem uns quants dies a casa.
Aquesta continuació, no aporta res a la història, però segueix mantenint una línia respecte la primera que fa que tingui un punt per sobre de les altres adaptacions que s'estan fent darrerament al cinema. La peli distreu, és divertida, té els seus moments tendres, de patiment, d'aventura... combina tots els aspectes que ha de tenir una pel·lícula per aconseguir l'objectiu de fer passar una bona estona sense necessita d'haver de demostrar res més. El tràiler ja t'explicava tot el què passaria a la peli, però no per això es fa poc interessant.
La veritat és que tan de bo la resta de pelis que vegi aquests dies puguin mantenir el bon sabor de boca que ha deixat aquesta Malèfica, tot esperant que, és clar, n'hi hagi alguna que m'aporti alguna cosa més que distracció. Anirem informant a mesura que es vagin succeint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada