dijous, 26 de març del 2020

THE MANDALORIAN

Amb la incorporació a la graella televisiva del canal Disney+, es pot accedir a molts dels continguts d'aquesta empresa, i això vol dir a tots els estudis que ha anat absorbint, amb Star Wars i Marvel com els més destacats. Per ara emeten repetidament els mateixos programes. Diguem que varietat, varietat, no en té. Però tampoc és que ens faci falta, amb la de canals que hi ha, i amb la selecció de pel·lícules gratis que ofereix ara Movistar degut al confinament.
Però una cosa sí que estem aprofitant d'aquest canal. Podem veure la sèrie "The mandalorian", una història basada en l'univers d'Star Wars. Ja fa temps que Disney aprofita que es va quedar aquesta saga per produir més i més (i així anar fent més diners, que de fet, és el seu objectiu final). Hi ha hagut encerts, com Rogue One i la idea de tancar la saga amb els capítols 7, 8 i 9. Però també hi ha hagut nyaps, com Han Solo i el final (pel meu gust) de la saga. Des del primer dia es comentava la possibilitat de fer un biopic de Bobba Fett, el mític caçarecompenses. Al final, tot ha quedat amb una minisèrie (mini perquè els capítols són de mitja hora) sobre la vida d'un caçarecompenses, un mandalorià com Fett, pocs anys després dels fets del Retorn del Jedi.
Per ara he vist els dos primers capítols (els que han emès) i estaria al mig de les dues opcions (de les comentades abans: encerts i desencerts). Com molt bé s'explica, és més aviat un space-western. És a dir, una trama semblant a les de l'oest americà, però ambientat en els planetes i races del futur extraterrestre. Això l'acosta molt a Han Solo, que també anava per aquí. Però com que es tracta com deia, d'episodis curtets, passen molt millor. Unes quantes escenes, acció a dojo, i au, s'ha acabat i fins el proper.
És per ara, una sèrie molt silenciosa, no hi ha massa diàlegs. El mandalorià treballa sol i no parla amb ningú. I el personatge que apareix com a víctima seva, és un nen de la raça d'un altre mític entre els mítics: Ioda. Per tant, no hi ha massa xerrameca (per ara). Per fi he descobert d'on havia sortit aquest nino de Ioda petits que veia a les botigues especialitzades. no sabia d'on havia sortit, i ara sí. Veurem com va evolucionant la sèrie per fer una valoració més concreta. Per ara, no la deixo. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada