dijous, 15 d’octubre del 2020

PAÍS DE PANDERETA

Després de tot el què vam viure a la primera part de la pandèmia, amb els hospitals col·lapsats, els
morts, el confinament, etc, el fet de trobar-nos avui, a 15 d'octubre en la situació que ens trobem, només demostra una cosa: que estem en mans d'una colla de desgraciats de merda, inútils i incompetents. I ja no parlo de Madrid, on el tema està com perquè la gent surti al carrer a cremar-ho tot (ja se sap que allà tenen una concepció diferent de les coses, i sembla que acceptin amb resignació ser la riota del món mentre se'ls acumulen els morts).

Aquí a Catalunya, ens trobem en un moment en què estem cada dia amb declaracions de si es fa teletreball o no, que si les escoles obertes o no, que si extraescolars sí o no, que si competicions amateurs no però ara sí... i evidentment, el tema estrella: els bars i els restaurants. Perquè ui si es toquen els bars i els restaurants... això sí que no, eh? Que facin el què vulguin, però jo he d'anar per necessita imperiosa a fer la cervesa amb els col·legues peti qui peti. QUINA VERGONYA DE PAÍS! Però ja ho deia en una altra entrada, si tenim els governats mediocres i inútils que tenim, és perquè com a ciutadans, també som una colla d'inútils i inconscients.

Evidentment, aplaudeixo la decisió de tancar la restauració. I és que, si el risc es multiplica per 3000 quan no portes mascareta i sense distància, és evident que els bars i restaurants són un dels llocs de contagi més clars (juntament amb les trobades a les cases). I si et pica, et rasques. Clar que és una putada pels treballadors del sector, però quan surten als mitjans, haurien de dir amb veu alta i forta que van a reclamar els seus drets demanant les compensacions que calgui! Que ataquin el govern perquè volen compensació! Però no, surten a queixar-se per dir que volen continuar oberts. Però a veure, que no entenen res? No veuen el què passa? No se n'adonen que som el primer país del món en contagis? Els sembla bé? Els sembla ètic i correcte estar oberts per col·laborar en el contagi. Clar que no tot és culpa seva, deuen ser un percentatge més. Però per responsabilitat amb la gent, han de tancar. I amb ells, tots els altres focus de contagi. I el govern que faci el què vulgui per compensar tot això, com per exemple, no gastar ni un euro en propaganda electoral els pròxims 50 anys, o en pintar les calçades dels carrers de Barcelona com si fos  un taulell d'escacs difuminat, i tants altres gastos que van a la butxaca d'uns quants vividors. Però em rebenta molt que enlloc de queixar-se per això i tancar, només vulguin estar oberts. A la merda!

I clar, com que som un país de pandereta, resulta que la salut i la vida dels 7 milions de catalans, per molt que els metges diguin que s'han de fer restriccions, doncs la vida de tots nosaltres està en mans d'una sola persona, un jutge que té el poder sobre la vida i la mort de tots nosaltres. Però això què és? Quina mena de sistema estem que en una pandèmia com aquesta, qui decideix sigui un merdós de jutge, amb la justícia de merda que tenim? On s'és vist? Potser és Déu "nostrusenyor" disfressat de jutge i per això té aquest poder. És que al·lucino, de veritat... 

I clar, també hi ha el factor Espanya, que tampoc permetrà que aquí es prenguin les mesures correctes si ells no ho fan... I aquí ja es barreja a sobre la política... Bé, de fet, ja s'hi barrejava abans, no? Com si no podem tenir una consellera de sanitat que no té cap relació amb aquest món perquè és economista? I així tot... Mesos després de la primera onada, som tan imbècils, que tronem a cagar-la sense miraments. I a sobre, la gent es queixa. va home, que us donin a tots, de veritat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada