diumenge, 4 d’octubre del 2020

PER FI JUGUEN COM EL FEMENÍ

I quan ningú no donava un duro per aquest equip, després de la derrota humiliant contra el Bayern, de mocions de censura, del cas Messi, de treure's de sobre en Suárez i uns quants més, de no fer fitxatges engrescadors... quan ens pensàvem que aquesta temporada seria un calvari, va ien dos partits han girat la truita d'una manera bestial, i els culés, coneguts arreu del món per la seva rapidíssima manera de canviar d'opinió, ara estem il·lusionats, engrescats, i al·lucinats amb el joc del Barça.

A veure, no han descobert pas la sopa d'all, no fan res que no haguessin fet abans, però clar, després d'uns quants anys de sí, guanyar algun títol però avorrir-nos de manera descarada, ara resulta que tornen a pressionar. Durant aquest temps, en aquest mateix blog he comentat la gran diferència entre els primers equips de futbol, el femení i el masculí. Les noies, superiores a tots les seves rivals espanyoles, quan guanyaven un partit per 3 a 0, anaven a fer el quart. I quan el tenien, pressionaven per fer el cinquè. I així cada partit, fins que l'àrbitra pitava el final. La seva ambició i les seves ganes les han portat a ser ara mateix el tercer millor equip d'Europa, posant contra les cordes al totpoderós Wolfsburg fa poc més d'un mes.

En canvi els nois, a la que guanyaven per 1 a 0, ja dormien el partit i al públic. I al final, desitjant que l'àrbitre xiulés el final, per tal que no ens empatessin i per poder anar a dormir. Aquesta apatia la vam pagar ben cara la temporada passada, i així va anar l'estiu, no cal dir massa cosa més. Per això, quan semblava que tot aquest ball de bastons ens portaria a una nova temporada anodina, li claven un 4 a 0 al reforçat Vila-real i un 0-3 a Vigo on fa anys que no guanyàvem. I a sobre, jugant força bé, pressionant com feia temps que no vèiem, o com deia, tal i com les noies els han ensenyat. Una de les principals crítiques és que seguim jugant amb la defensa del 2 a 8. Però aquest cop, hem deixat els dos partits a 0. I amb Neto a la porteria. Veurem si això ha estat flor d'un dia (o de dos), o realment, Koeman ha sabut reconduir la situació i els jugadors per fi demostraran el què són de veritat, i no veurem aquells titelles desgarbats dels útlims anys. Això s´, Bartomeu al carrer com sigui.

I ja què parlàvem també de l'equip femení, avui ha començat la seva lliga contra el Tacón. Bé, el què ara es fa dir Real Madrid per voluntat de Florentino. I tot i que se'ls veu maneres, i gràcies a la seva portera i que la Jakobson ha sortit al minut 70, hem guanyat 0 a 4. Pim pam. I això que no han vingut reforços, mentre han marxat algunes de la Masia... Veurem si amb això n'hi ha prou per tornar a guanyar lliga i plantar-se de nou a les portes de la Champions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada