dimarts, 26 de gener del 2021

ESPERPÈNTIC ÉS POC

La imatge donada pels nostres governants aquests últims dies és nefasta. Em pregunto si realment se n'adonen de com de malament ho estan fent. Crec que ho saben, i que ho fan expressament, perquè si no és així, realment serien una colla de psicòpates perillosos.

Enmig de la tercera onada de la pandèmia, amb uns números de contagis, infectats, uci's i morts molt pitjors que la segona, seguim amb les mateixes restriccions de sempre. Confinament municipal, restauració només hores establertes, comerç tres quarts del mateix... És a dir, tothom disgustat perquè no té el què vol, mentre que evidentment, els números segueixen alarmants. Es frena la corba, però no es doblega. I evidentment, no baixa igual com ha pujat. A Anglaterra, amb un tancament brutal, han doblegat gairebé 180 graus. Aquí, volen que es doblegui fent el paripè.

I la darrera jugada, té lloc quan el ministre espanyol de sanitat, en plena crisi, ho deixa estar per ser el líder de l'oposició a Catalunya. S'ha de ser imbècil per pensar que guanyarà. Doncs sí. El dia 14 de febrer, torna a haver-hi eleccions al Parlament. Aquest cop, manades pels jutges donat que van inhabilitar el president Torra. El govern les va voler posposar, però, oh quina cosa més estranya, ho van fer malament en les formes, i els jutges han decidit que no es podien ajornar, i que per tant, tots a votar enmig de la pandèmia. quins collons!

ERC les vol fer perquè es pensa que guanyarà. El PSOE les vol fer per seguir malgastant Catalunya, i tractant-la de colònia oprimida. Ells, com a bons espanyols, odien el país i el volen destrossar, que quedi fet miques i que es converteixi en unes escorrialles al seu servei. Per tant, a votar. I em pregunto, qui pot haver tan imbècil com per votar l'exministre? Ells s'ho creuen. Parlen de l'efecte Illa, de la popularitat que té per sortir cada dia a la tele com el gestor de la pandèmia. Però si ho ha fet com el cul! Si ha estat una gestió nefasta i gairebé criminal! Però clar, com que la gent que el vota tenen un coeficient intel·lectual diguem-ne... de policia nacional... i els que el tenen més alt, com els peperos, ciudadanos i feixistes diversos volen la destrucció de tot el què sona a català, doncs au... Aquell "a por ellos" encara ressona, no s'ha acabat pas.

Doncs vinga, tant se val la covid, a votar tots. Uns diuen: "Voteu per correu". I una merda! Ens fiarem en una entitat com Correos, al servei d'Ecspaña. Quina manera de deixar-se manipular el vot. Sembla mentida que no es vegi. Els ha de sortir el tir per la culata! Sí clar, que no pot ser que es manipuli, que si la democràcia, blablabla... Però si van ser capaços de fer el què van fer el 2017 (d'agost a setembre) creieu que tenen cap escrúpol per manipular paperets? Colla d'il·lusos!

Així que en aquest cas, la covid ens l'ha de bufar, perquè no podem permetre que avancin ni una sola passa cap a l'unionisme. No podem deixar que guanyin un sol vot. Que els nostres són ineptes? Sí que ho són, i molt!! Però que molt, molt, molt! Però almenys no volen la nostra aniquilació com a poble!

I avui se sap que el confinament municipal es podrà saltar si vas a un míting electoral. És que mare de déu... no ho poden fer més malament perquè no poden, de veritat. Amb totes les necessitats bàsiques que hi ha, amb la crisi econòmica provocada, l'ensorrament del comerç, etc. I el confinament municipal es pot saltar per escoltar-los a ells. És que són uns narcisistes de cavall! Fan vomitar, tal com sona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada