diumenge, 10 de març del 2024

THE MAN WHO FELL TO EARTH

Una sèrie desconcertant. No sabria dir si m'ha agradat o m'ha deixat fred. Sé que segurament no estarà en el top de l'any (malament si ho està), però reconec que he tingut moments en què gaudia. Segurament aquesta inconstància és qui al final li ha fet pagar el preu de no ser del tot reconeguda com a boa per un servidor. Però llavors penso en els detalls creatius i especials que ha tingut, i penso que tampoc hi ha per tanta mala sensació. De fet, una mica semblant al què li ha passat a l'altra sèrie d'aquestes setmanes, Helstrom, però aquesta és veritat que m'ha costat més.

L'arribada d'un extraterrestre a la terra, buscant a un altre que va arribar fa uns quants anys degut a què el seu planeta es mor i necessiten trobar una solució; la necessitat de crear la fusió quàntica per fer avançar la Terra i per tornar al seu planeta; la clàssica persecució per part de la CIA de tots els implicats en la trama, l'extraterrestre i els humans que l'ajuden... Hi ha hagut força detalls que feien d'aquesta sèrie una història molt interessant, aportant idees creatives a tot el què ja està inventat. Però després es perdia en detalls místics i l'argument deixava de ser atractiu perquè es perdia el "punch", l'interès. 

Tot i això, ha estat entretinguda, però per mi ha estat una ocasió perduda per veure una sèrie de ciència ficció que aportés espectacularitat i originalitat a la vegada, mantenint-ho durant els deu episodis. No si al final, serà com bé diuen: Més val dolent conegut que bo per conèixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada