divendres, 28 d’octubre del 2016

ELS MESOS PROLÍFICS (10 anys de Carlingues)

Al llarg d'aquests deu anys, l'arxiu del bloc permet trobar els diferents articles ordenats per mesos. Hi ha mesos en què estic més inspirat pel bloc? És selectiu? O bé, escric quan toca i que quedi com quedi ordenat en el temps? Comprovem-ho.
Hi ha 4 mesos que s'emporten el 49% de les entrades. Juliol. agost, setembre i octubre són els mesos en què hi ha més escrits. S'entén perquè juliol i agost, en època de vacances, amb més temps lliure, dóna peu a estar més relaxat i dedicar-se a altres coses com pot ser escriure al bloc. Amb la inèrcia d'escriure força d'aquests dos mesos, es pot continuar amb els dos posteriors, setembre i octubre, tot i que van a la baixa clarament (juliol 82, agost 80, setembre 70 i octubre 61).
Gener i febrer serien els dos mesos següents. Potser gener, que coincideix amb època de vacances novament, i altra vegada la inèrcia del mes següent porten a aquests resultats (gener 56 i febrer 49).
Els altres sis mesos, tenen números molt semblants (juny, novembre i desembre amb 39, març 37, abril 36 i maig 34). Aquest últims mesos, coincideixen també amb els més estressants a nivell laboral. Maig i juny són dos mesos en què 4 vegades s'han quedat en blanc, dos anys per quan va estar inactiu, però dos anys més sense cap entrada tot i estar el bloc en funcionament.
Finalment, comentar que fins a tres vegades s'han superat les 20 entrades. El rècord el té aquest darrer juliol de 2016, amb 23 articles en 31 dies. Després, un altre juliol, el del 2014, amb 22 articles. I l'agost de 2012 es va arribar a la vintena. Justament, aquest agost de 2012 va ser el primer mes després de l'aturada del bloc, que va durar 15 mesos. Curiós comprovar que el juliol de 14, el dels 22 articles, coincideix també amb una aturada de 2 mesos sense escriure. Sembla que un cop passades aquestes èpoques, es torna amb força.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada