dimarts, 25 d’octubre del 2016

THE GIRL ON THE TRAIN

Casualitats d'aquelles coincidents, han fet que ben bé un anys després d'acabar de llegir el llibre "La noia del tren", hagi vist la seva versió cinematogràfica.
Diuen que comparant els dos estils, el llibre és millor. Segur. Això és un fet totalment cert, que es pot comprovar en gairebé la totalitat d'adaptacions de llibres al cinema. En el cas d'aquest thriller, es confirma la regla. I crec que així com de vegades es pot di que la pel·lícula ho intenta i està bé, en el cas que ens ocupa, es queda massa a mig camí. No és un llibre fàcil d'adaptar, ni molt menys. A l'estar escrit com un diari de tres noies diferents, amb uns continuats salts en el temps, fa que sigui difícil d'aconseguir la mateixa sensació en pantalla gran. No es pot fer seguint la línia del temps, ja que perd molt del misteri de la trama. I fet també com un diari, amb els salts, doncs provoca que en algun moment perdis força la idea de saber en quin moment et trobes.
El resultat és una pel·lícula encertada, un thriller amb tots els ingredients, però és cert que el seu ritme decau en molts moments i perds interès en el què està passant. Han volgut viure ràpid de l'èxit i no han acabat de trobar la manera de plasmar-ho bé. No estic decebut, perquè ja sabia a què anava, però tampoc estic impressionat. Seguirem llegint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada