diumenge, 23 d’octubre del 2016

PENDENTS DEL DILEMA

Oh... quin moment polític més interessant a les Espanyes... Per fi s'està aclarint la boira, i sembla que ens lliurarem d'unes terceres eleccions espanyoles. Per fi per dos motius: el primer, per no haver de suportar una altra campanya amb les seves cares per tot arreu; el segon, perquè els populars haurien aconseguit majoria absoluta sense cap mena de dubte.
Tot i que sense tenir-la, sembla que l'han aconseguit igualment. Tanta història per a què finalment els PSOE decideixi donar suport a en Rajoy i fer-lo president. Alguns apunts sobre aquest tema:
- Genial l'article d'opinió d'en Capdevila, recordant l'eslògan socialista "Si tu no hi vas, ells tornen", donant a entendre que si no els votaves, els populars guanyarien les eleccions. I mireu-los ara, són ells justament qui els posen al capdavant del govern espanyol.
- Fantàstica la manera que tenen de seguir aconseguint augmentar la llista d'independentistes o de gent que tot i no ser-ho, votaran que sí quan toqui.
- Destacar la imbecilitat dels polítics: resulta que han decidit que a la primera votació diran que no, i a la segona s'abstindran, de manera que així fan en Rajoy president. Quines normes més estúpides, no? Si ja ho han decidit, cabem amb aquest teatre d'una vegada, no?
- I finalment, el millor per al final: el dilema del PSC. Tant i tant xerrar, tant i tant defensar la seva postura. I ara què? Què faran? Els seus líders els han dit que s'abstindran en bloc. Què? Obeiran com a ovelles que són, deixat la seva dignitat i credibilitat per terra, tant tocades que serà el seu enfonsament definitiu? O bé, seran lleials a les seves paraules (cosa estranya) i es mantindran en el no per "coherència", de manera que trencarien la coalició, adonant-se de que l'únic camí és el de la independència?
És que és molt gros, aquest dilema!! I estic impacien
t per saber quina serà la seva decisió, perquè sigui quina sigui, serà històrica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada