dilluns, 24 d’octubre del 2016

24 D'OCTUBRE (10 anys de Carlingues)

Tal dia com avui, però de 2006, es publicava la primera entrada d'aquest bloc.
Deu anys.
Ni més ni menys. Patapam. Deu anys que han donat per molt. Deu anys en què les coses han canviat moltíssim a tots els nivells. En un món de canvis continuats, té gràcia que segurament el més estable durant tot aquest temps ha estat el de... la feina. El que menys canvis ha tingut (amb tot el respecte per les diferents innovacions i nens i nenes que he conegut i acompanyat en aquest temps).
En aquella entrada em preguntava què en faria d'aquest bloc. Segurament no em pensava que deu anys després estaria recordant aquell moment.
Des de llavors, 619 entrades que són testimoni de moltes de les situacions viscudes. Algunes recullen anècdotes, i d'altres parlen de temes seriosos. Comentaris sobre castells, Barça... Entrades sobre educació formal i educació en el lleure. Crítiques destructives d'esdeveniments indignants. El país. Crònica cultural (cinema, llibres, música, teatre). Molts, molts temes.
Una rutina estranya, amb un començament molt tímid, que es va animant fins arribar a l'abril de 2010, quan de cop i volta, el bloc a quedar aturat fins al cap de dos anys i 3 mesos. Vint-i-set mesos de silenci que vistos ara en la distància em sorprenen una mica però que diuen molt de com és de capritxós el nostre lleure. I després, l'explosió. Per a què ens entenguem, els primers cinc anys contenen 167 entrades. Per tant, els segons cinc anys arriben als 452. Caram.
Tantes coses he tingut a dir? Segurament no. Possiblement, si ens els mirem amb atenció, n'hi haurà molts que són continguts banals. Però per a mi, representen el pas del temps. Amb ells podré recórrer molts moments viscuts que d'altra manera hauria oblidat. I en el fons, no deixa de ser un hobby per omplir el meu lleure i que per tant, són un moment de desestrés i deixada anar.
Com sempre m'agrada fer a les efemèrides, repassarem alguns dels articles que han omplert aquestes pàgines digitals. En farem un documental per capítols.
Per molts anys, Carlingues!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada