dissabte, 16 de juny del 2018

COPA DE LA LETI I COMIATS

Ja fa dies que van tenir lloc les eliminatòries, semifinals i final de la copa de la reina de futbol femení. Juguen els vuit millors equips classificats de la lliga (com fan al bàsquet). Després de les rondes prèvies, les noies del Barça van tornar a guanyar la copa, com l'any passat, davant les campiones de lliga, l'Atlètic de Madrid.
Malauradament, aquell dia tenia un compromís i no vaig poder veure el partit, tot i que el seguia per twitter. Una llàstima, perquè va ser emocionant fins el darrer minut, com ho corrobora el fet que l'únic gol es marquès al minut... 122!! Quan es trobaven al temps afegit de la segona part de la pròrroga! Explosió d'alegria d'un equip que ha tingut mala sort a la Champions (creuant-se amb el millor equip del món massa aviat), i que a la lliga ha pecat dels seus propis errors.
Tot i haver-ho anunciat pocs dies abans, l'endemà va ser el del comiat de la capitana, la Laura Ràfols. També han marxat ja l'Olga i la Ruth, jugadores de primer nivell que no han tingut la confiança de l'entrenador i han decidit anar a algun equip que les permeti jugar, no com aquest any. Sobre això, he de reconèixer que moltes rotacions no hi ha hagut, i ha apostat sempre per un mateix grup. Paral·lelament, s'ha anunciat l'arribada de l'holandesa Van der Gragt. Coneixent la pèssima gestió de la directiva barcelonista, ja em temo, l'arribada de fitxatges de fora sense donar espai per les noies que pugen de les categories inferiors. Té molta repercussió lo malament que ho estan fent amb el primer equip del Barça, però val a dir que amb les altres seccions, és demencial la política i gestió de fitxatges. A veure com s'acaba perfilant la nova plantilla, i l'any que ve, a guanyar més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada