dissabte, 30 de juny del 2018

CREUETA TANCADA AGAIN

Comença un nou estiu, i com no, arrenca la temporada de bany, que inclou entre altres alguna visita al llac del Parc de la Creueta. Aquesta piscina familiar obre per Sant Joan i tanca per la Diada, i a un preu assequible (excepte el 2014, que se'ls va anar l'olla).
Aquest any, però, han hagut de retardar l'obertura per unes fuites d'aigua, de manera que la gent i casals que tenien previst fer-hi les primeres remullades, s'han quedat amb un pam de nas. Quina mala sort, no? I què?
Doncs que resulta que l'any passat, també van haver de començar més tard del previst, aquest cop pel mal estat d'algunes rajoles del terra de la piscineta. I uns dies més tard, amb les reparacions fetes, es va obrir. Ja és mala sort que dos anys seguits s'hagin de menjar l'obertura amb patates, no?
A veure, ara no em dirà que fa dos anys també? No ho recordo del cert si el 2016 va passa es, però el 2015 també van haver de tancar per un problema de canonades, i el 2014, altra vegada tancaren (un cop oberts) per les ferides que es feien els usuaris també pel mal estat de les rajoles.
És a dir, que dels darrers cinc anys, en quatre hi ha hagut incidents que han provocat el tancament per reformes o el retard en l'obertura. A veure, ningú és perfecte, ja ho sabem, i que les instal·lacions es degradin, és normal... i quatre incident en cinc anys tampoc és tant, no? La qüestió és que el llac està obert tres mesos a l'any. De debò no poden al mes de maig fer una posta a punt? Un mes abans de començar no es poden revisar les rajoles, les parets, el terra, els costats, la gespa, les canonades... TOT? Cal esperar al dia que s'obre per adonar-se que no està en condicions? No sé, però a mi em sembla una mostra gran d'inutilitat dels serveis de l'Ajuntament que s'encarreguen d'aquest espai. Ai, no... que són els de la Colau, ara, que ella ho fa tot bé, no me'n recordava... Doncs res, ja es ve que hi hagi qui hi hagi a l'alcaldia, els gestors dels equipaments com aquest són una colla de borregos que cobren cada final de mes el què no et pots imaginar per tal de no fer res o potser sí que fan alguna cosa, però malament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada