diumenge, 19 d’agost del 2018

SUEM DE 9

Com vaig comentar fa pocs dies a Suem de nou, hi havia un cuquet que volia saber si quan acabés la Festa Major de Gràcia, podríem dir que suaríem també de 9, de 9 pisos. Després de la increïble xifra de cinc assaigs en menys d'un mes (rècord absolut dels últims anys), podem ja dir que l'esforç (no meu, sinó de tota la colla) ha tingut un premi merescudíssim, el 3 de 9 amb folre descarregat.
No estava sent un any fàcil, amb canvi de tècnica a mitja temporada i tot el trasbals que això pot provocar, degut a una mala ratxa de resultats i segurament altres coses que no sabrem. Però al final, la fina, l'esforç i també (per què no?) la tossuderia, han fet que després de dos intents desmuntats, el nostre castell punta hagi estat de nou conquerit. Ha anat acompanyat del 2 de 8 amb folre (el segon de l'any, tenint en compte que el primer l'havíem fet la nit anterior...) i el 4 de 8. Ha estat un bon premi per a colla i la vila.
Pel què fa a la meva participació, ha estat dels anys que l'he patit més, ja que he dut dos peus a sobre de laterals, tot i que als assaigs no en tenia... Després del primer intent desmuntat he pensat que això seria un infern, però que aguantaríem. I així ha estat amb el segon intent i el darrer, que ha estat el bo. Dolor, però sobreviscut amb dignitat! Altres aspectes a destacar són el fet d'haver tocat cuixa en alguns pilars de 4 d'aquests dos dies i algun castell de 6 del cercavila del dia 15. Gràcies pel detall a l'equip de pinyes.
I ara, la colla ha de seguir treballant i tirant endavant. Després de la Mercè, és any de concurs, i hi anirem un cop més en diumenge. No és el millor any, però si recuperem els dos castells de 9 (ja en tenim un) podem fer una molt bona actuació. Som-hi colla!
Dos apunts extra sobre la Festa Major d'enguany: després de molts anys, anàvem a gaudir d'un concert de nit, del grup Sense Sal. Malauradament, la pluja va danyar l'equip del carrer on actuaven i ens vam quedar amb un pam de nas i un concert suspès. La mala sort és tremenda quan la tens cara a cara.
I per últim, un cop més, sorpresa majúscula i indignació amb el veredicte dels carrers premiats. Progrés amb el seu Llibre de la selva, mereixedor de primer premi, al cinquè lloc. Per flipar... Però més inaudit és el quart premi pel carrer Jesús (???) i el segon per la Plaça Rovira. Satisfet per veure que el meu gust artístic i el de milers de persones més és totalment diferent a la colla d'snobs i alternatius que fan de jurat. Però per altra banda, ràbia perquè no és gens justa aquesta manera que tenen de puntuar. TONGO, TONGO!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada