diumenge, 5 d’agost del 2018

SUEM DE NOU

Quan arriba la calor, quan s'acosta la festa Major de Gràcia... són dos moments en què els últims anys han volgut dir que era hora d'enfaixar-se de nou i treure el cap per l'assaig dels Castellers. Així com l'any passat va costa anar-hi (fins a festes tan sols vaig anar a una actuació), aquesta temporada ja he realitzat dues actuacions, dos assaigs i una assemblea extraordinària. Una progressió força considerable. Això no vol dir en cap cas, que hagi de canviar massa la meva relació amb la colla respecte els darrers anys, però sí és una dada interessant.
L'any passat, a més, la minsa assistència va ser finalment poc útil degut als malaurats atemptats del 17 d'agost, que entre moltes altres coses banals enmig de tanta desgràcia va ser l'anul·lació de molts actes de les festes, entre ells les Diades castelleres. Esperem que aquest any tot sigui diferent, tot i que el record d'aquells dies ens acompanyaran dins el cap i dins el cor.
Així doncs, aquesta darrera setmana, la més calorosa dels últims 40 anys, he anat cap a assaig. He pogut comprovar que encara sóc a les llistes, m'he tornat a enfaixar, he petat la xerrada, he fet obrir els ulls a força gent del antics en veure'm per allà, he tornat a aixecar braços (quin mal quan els tens tan desentrenats), i un cop més, ens hem posat a les pinyes i hem suat a les soques (tot i l'aire condicionat del local). El primer assaig, em van col·locar allà on els va semblar, però divendres ja ocupava rengles més habituals pel meu físic i passat casteller. Hi havia gent, molta gent, tenint en compte que som als inicis d'agost. Sembla que aquest any ha estat força complicat en l'assistència; a veure si ara es remunta.
I a nivell de castells, l'any 2018 no està acompanyant massa, i per això hi ha hagut un relleu a l'equip tècnic. Veurem com va a a partir d'ara, esperem que el màxim de bé, i puguem convertir el títol d'aquesta entrada, "Suem de nou", per un "Suem de 9". Potser no serà d'aquí quinze dies, però veurem què ens depara la mercè,i és clar, any parell, el concurs de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada