divendres, 19 d’abril del 2019

SEMIFINALS AL QUADRAT

Aquesta setmana toca parar de la Champions League de futbol, però en dos situacions diferents: el Barça femení diumenge disputarà per segon cop aquesta ronda de la competició, mentre que el Barça masculí s'ha classificat de nou després d'uns quants anys caient a quarts de final.
El femení jugarà contra el Bayern de Munich els dos propers diumenges. L'anada a Alemanya, i la tornada, el dia 28, al Miniestadi. L'altra vegada que vam estar a semifinals, vam caure contra el poderós PSG, però ser allà ja va ser un premi gros. L'any passat vam caure a quarts contra el estratosfèric Olympic de Lyon. I aquesta temporada, hem tingut la sort de què aquests dos equips francesos i la màquina del Wolfsburg van anar a parar a l'altra banda de les eliminatòries, de manera que encara que el nom de Bayern faci por, les possibilitats de passar són més grans que fa dos anys. Amb la lliga gairebé impossible degut a les nostres badades i al fet de què tots els equips espanyols perden amb l'Atlètic de Madrid, i eliminades per les matalasseres a la Copa, arribar a la final de la Champions, encara que no es guanyés, seria un èxit grandiós. Veurem què passarà diumenge, si traiem un bon resultat que ens permeti tenir un partit de tornada assequible. La veritat és que les nostres estrelles, Martens, Duggan, Alèxia... estan en una molt bona ratxa. Creuem els dits i desitgem tota la sort a les noies.
Per l'altra banda, tenim els nois que van eliminar contundentment el Manchester United i arriben a les semifinals per enfrontar-se al Liverpool. Final anticipada, ja que l'altra semifinal la disputaran Ajax i Totenham, dos equips que ningú apostava per ells, però que han eliminat la Juventus i el City respectivament (i les holandesos, el Madrid a vuitens). Però ja en parlarem d'això si hi ha ocasió, és a dir, si eliminem els diables vermells. Sobre el nostre equip, com el femení, també està en ratxa, a punt de guanyar la lliga, i amb un Messi, Piqué, Ter Stegen espectaculars. Aquestes bèsties del futbol les hem de compaginar amb un entrenador mig mig, que sempre fa els mateixos canvis, passi el què passi. És una mica desesperant, la veritat... No sé si mana ell o el Messi. Bé, sí, el Messi. I després tenim el tema Coutinho. Ha realitzat una temporada mediocre, i alguns ja el col·loquen al mercat d'estiu. Sigui com sigui, va marcar un golàs (per fi) dimecres, però la seva celebració seriós, amb gest i renec inclòs, no es pot deixar passar. Si el va dedicar a la premsa, cap problema, però si el va dedicar al públic que el xiulava, el faria fora avui mateix. Sempre he estat en contra dels aficionats que xiulen els jugadors, però l'efecte contrari encara menys. Realment els futbolistes brasilers són complicats de gestionar... De totes maneres, si ha de marxar, abans que faci uns quants golets com el de l'altre dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada