diumenge, 19 de maig del 2019

I L'APISONADORA VA PASSAR PER SOBRE

A mesura que s'acostava el dia i el moment de començar el partit, m'anava posant neguitós. Tenia aquelles pessigolletes de final, que em duien a un estat d'il·lusió força important. Però quan sentia declaracions d'aficionats dient que l'altre equip havia guanyat la final passada a la pròrroga i que tenien moltes possibilitats de guanyar, em neguitejava. Clar que hi havia alguna possibilitat! Si les del Lyon no tenien el dia i jugaven fatal, i les nostres estaven ben organitzades i concentrades, hi havia possibilitats de guanyar. Però s'havien de donar massa coincidències. Les franceses podien tenir alguna jugadora que no jugués bé, dues, potser tres, però sempre els quedaries les altres.
I això que tot va començar amb una ocasió de la Toni que va anar fora. Però a partir de llavors, va ser un monòleg de l'Olimpique. Quina potència, quina força, quin joc! Les nostres no sabien com parar-les, les superaven per tot arreu. I així, en trenta minuts ens van posar un 4 a 0 en contra que sentenciava el partit. Ni ens havíem enterat que ja estàvem perdent de 3, i és que cada vegada que atacaven, era ocasió de gol segura. Es posaven a córrer i no paraven. Realment, són les millors, no d'Europa, sinó del món. Helgerberg, Le Sommer, Marozsan, Cascarino... totes, totes bones.
Per molt poc que haguéssim fet, aquell resultat a la mitja part tampoc era just. Però per sort, a la segona part, les franceses van baixar el ritme i ens van deixar jugar. La segona part va ser nostra del tot, demostrant que sabem jugar, i fins i tot vam seguir tenint ocasions, més el gol de l'Oshoala, que va deixar el resultat en 4 a 1.
Conclusions:
- L'Olimpique de Lyon just vencedor. Són unes màquines.
- Seria genial comptar amb algunes d'aquestes jugadores al nostre equip, però clar, quina d'elles vol marxar del millor equip del món per provar fortuna?
- No entenc aquesta mania de renova entrenadors abans dels partits que perden estrepitosament.
- Algunes de les nostres jugadores van naufragar (Aitana, el millor que va fer va ser una recuperació de pilota en un contraatac francès), la defensa, venuda tota la primera part (després millor); Martens, anul·lada completament ( començo a tenir dubtes sobre la incidència del seu joc; és boníssima, però no desequilibra tant com se suposa que ho hauria de fer); Toni lluita, però Oshoala li està guanyant la cursa golejadora descaradament; la perseverança d'Alèxia i Mariona sobretot, lluitant totes les pilotes, les millors.
- Organització dubtosa. Un camp per 22000 persones, i només es disposaven de 1000 entrades pel Barça? Estrany. Sembla que algú s'ha pagat les vacances i el xalet amb aquest repartiment d'entrades. Després, preu abusiu, i per socis i penyes, fent que els que seguim l'equip des de fa anys, ho tinguéssim complicat per no dir impossible anar a Budapest.
Ara vacances i a planificar el futur. Hi ha mundial, a veure si venem bé i sobretot, fitxem millor. Volem guanyar títols!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada