dimecres, 8 de maig del 2019

INDIGNE

Ja han passat les 24 hores que es recomana per tal d'escriure sobre algun fet que t'indigna, i què voleu
que us digui? Continuo empipat, emprenyat i indignat.
Guanyes per 3 a 0 a l'anada de les semifinals de la Champions. Ho tens tot de cara. Sí, has de jugar a Liverpool, saps que patiràs, però tens confiança en els jugadors, saben què han de fer, i si fan un gol, els altres n'han de fer 5. segur que passem. A més, la final a Madrid, així que continuaria la tradició de guanyar Champions en capitals d'estat (Londres, París, Roma, Berlín). El capità de l'equip, que a més és el millor jugador de la història, va prometre aquesta copa, i així ho havia demostrat a cada partit. I a més a més, havien après la lliçó de fa un any, quan després de guanyar a casa a la Roma per 4 a 1, van caure eliminats a la tornada. Havien après la lliçó, o almenys això ens van fer creure.
Primera part previsible, arribem perdent 1 a 0, però jugant normalet i amb opcions de marcar. 'únic punt negre, Coutinho. Jugar amb ell és com jugar amb 10. I ahir, més que mai. Quin desastre...Per cert, des de que aquest brasiler va marxar del Liverpool, l'equip anglès ha jugat dues finals seguides. I aquí ho deixo.
La segona part... la segona part va ser un malson. No van jugar a res. No encertaven ni una passada, estaven descol·locats, descentrats. Va arribar el segon, el tercer... i el ridícul del quart gol. I sense les seves estrelles...Un altre cop, eliminats. Quan portàvem 3 gols d'avantatge. La indignació que sentia i que sento és tan gran, que m'importa tan poc el què facin o deixin de fer ara mateix... Sí, és clar que el món té problemes molt més greus i importants! Però per aquest motiu, una via d'escapament com és el futbol, i que et pot donar alegries, doncs, la veritat, fot que això tampoc vagi bé.
Evidentment, en Bartomeu no plegarà. Però en Valverde? Cec que després d'aquest fiasco hauria de plegar ell mateix, sense  cap mena de dubte. I de passada, emportar-se uns quants jugadors. Ha arribat el moment de posar sang jove, però no qualsevol, no. No cal un Malcom, si tens en Riqui Puig. Adéu a Coutinho, Malcom, Boateng, Murillo, i potser alguns s'ho haurien de pensar, bàsicament per això, per donar aire fresc (Rakitic, el mateix Suárez...)
Per acabar-ho d'adobar, l'Ajax cau davant el pepino del Pochettino al minut 95. Quina injustícia amb ells. I a més, jugaran la final l'entrenador argentí, enemic del Barça, i el maleducat del Klopp (una mena de Mourinho però en alemany). Res, que l'emprenyamenta continua i durarà uns quants dies. Realment, quina p--- vergonya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada