diumenge, 5 de maig del 2019

EQUIP Z

Després del gran partit de dimecres conra el Liverpool a les semifinals de la Champions, i tenint la
tornada dimarts que ve; havent-nos proclamats campions de lliga fa una setmana... estava clar que avui contra el celta, jugarien els menys habituals, el què popularment es coneix com a equip B.
Després del partit, tot recordant altres moments dels suplents aquesta temporada (ridícul de copa contra el Llevant, lliga contra el Huesca no fa massa dies), crec que seria més lògic anomenar-los equip Z, perquè de B, res de res.
És veritat que la primera part encara han estat prou encertats en el joc, però en la rematada no, zero xuts. A a segona part, res de res. I sap greu pels joves que debuten, o pugen del filial, que els toca jugar aquests partits en companyia de suplents, i clar, desanima força. Què passaria si en Riqui Puig jugués amb el Messi algun dels dos partits que queden? No seria el mateix que avui, segur que no.
Què teníem avui?
Els més habituals eren Arthur i Dembele. El primer, està completant un final de temporada molt discret, està ja a les últimes. I el segon, què dir del francès? S'ha lesionat al minut 1 i ha hagut de marxar. No ens està sortint a compte amb tantes lesions...
La resta de l'equip:
Cilessen tornava després de 3 mesos sense jugar, i ja cal que es posi a to per la final de Copa... Però segur que ho farà.
Wagé, Todibo, Riqui, Aleñà segurament han estat els millors del partit. Alerta amb Todibo, que pinta força bé. Umtiti i Vermealen estan molt baixos físicament, estan fofo i els costa mantenir el ritme. El cas del francès, preocupant. Després de ser un puntal l'any passat i guanyar la copa del món, sembla que ha decaigut molt, però que molt. I els dos del davant, Boateng i Malcom... de veritat que em sap greu per ells, però totalment desencertats. En Malcom encara ha fet alguna cosa en altres partits, però el davanter centre, juntament amb el defensa Murillo que ha substituït Todibo, són exemples de com malgastar els diners perquè sí. Quin desastre! Quan s'acabi la temporada, ja poden fer les maletes.
Però sense dubte, el pitjor de tot és que la victòria del Celta només gens bon resultat pel Girona, que s'està jugant seguir a primera. Esperem que no baixi, no pas com el Nàstic i és clar, el Res, que ja són carn de segona B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada