diumenge, 26 de maig del 2019

AQUEST ANY... SÍ? NO? A MITGES?

S'ha acabat la temporada del barça 2018-2019. Fa tot just tres setmanes ens acabàvem de proclamar campions de lliga i estàvem a punt de fer un altre cop el triplet, amb un 3 a 0 d'avantatge a la semifinal de Champions i una final de copa amb un irregular València.
I al final, què? Doncs que ens hem quedat amb un pam de nas. Encara recordem el ridícul de Liverpool quan en els darreres setmanes hem disputat uns partits de lliga de pena. Per molt guanyada que estigués la lliga, l'entrenador no va aconseguir motivar prou els jugadors per tal que sortissin a competir i a donar la cara. Ni els titulars, ni els suplents. Quins desastres... Està clar que estem condemnats a la mediocritat a partir del moment en què Messi no estigui al 100%. Però el què no pot ser és que els jugadors es posin a jugar partits sense cap mena d'interès ni punt d'honor que els il·lusioni a fer un bon paper.
I justament és la il·lusió qui ens ha pres la copa del Titot aquest vespre. Com el Liverpool, el València ha sortit a menjar-se el món, a fer el seu partit amb la il·lusió de qui vol guanyar. El Barça, com darrerament, ha sortit a guanyar el partit només amb el nom i sense baixar de l'autocar. Quan se n'han adonat que els txès jugaven i volen guanyar, ja era massa tard, ja perdíem 2 a 0. Per sort, el discurs del Valverde a la mitja part no ha estat el mateix del dia del Liverpool, i han sortit més endollats i gairebé donen la volta al marcador. Però el mal ja estava fet. I a ulls de tothom, veiem com l'equip està cada vegada més tou.
I per molt que hi hagi els jugadors que tantes alegries ens han donat, cal entendre i acceptar que s'estan fent grans, i que potser sí que cal deixar pas, de mica en mica, però s'ha de fer. Això implica, és clar, fer pujar les perles de la masia i donar-lis minuts per una banda, i per l'altra, fitxar molt i molt bé. I la veritat és que cap dels dos punts acaben de donar confiança veient els gestos i fets de la directiva de pixarrí que tenim. Mireu Coutinho, Malcom, Murillo, Boateng... Avui, la davantera del Barça eren Messi, Coutinho (és a dir ningú) i Sergi Roberto! Com volem guanyar sense davanters? On és el nostre 9 si Suàrez no hi és? Els extrems? Res, un desastre, la veritat...
Ha estat un final de temporada per oblidar, molt depriment. I sembla que això no canviarà. L'entrenador que no marca direcció i fitxatges bolet sembla que seran de nou el què ens acompanyarà properament. A veure si hi ha sort i pleguen els directius, l'entrenador i marxen algunes de les toies que tenim al vestidor. Potser no passarà res de tot això... ja ho anirem veient... Però ara mateix, hem perdut i estem perduts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada