diumenge, 11 d’agost del 2019

TAMBÉ RODA LA PILOTA DEL FEMENÍ

Diumenge 11 d'agost, a les 11h del matí. Preveia que seríem quatre gats veient l'únic partit amistós
que l'equip femení del Barça faria a la ciutat esportiva. Renoi! No sé si és el boom provocat pel mundial, o les vacances d'estiu, però mai en cap partit de lliga havien estat tan plenes les grades! Sota una temperatura infernal i amb la màquina de begudes fresques espatllada (molt bé, Barça, sou ineptes de naixement o us enteneu?), hem gaudit d'un matí de futbol, de retrobament amb les nostres estrelles, i és clar, veure les noves incorporacions. Hem tornat a veure la Jenni Hermosos vestint la samarreta quadriculada del Barça, di ha demostrat que segueix sent letal de cara el gol. Em sap greu per la Toni Duggan (ara a l'Atletic de Madrid) però ho hauria tingut complicat de jugar. Hem vist l'Andrea Falcón, que també tornava on ja havia estat de més jove, i ha demostrat bones maneres, però al costat de la nova estrella, la Caroline Graham Hansen, em sembla que ho tindrà molt magre (o no, perquè de fet, juga a la banda de la Lieke Martens, renovada fins el 2022. Potser ha arribat l'hora que l'holandesa ens demostri que és la crack que tant s'ha dit. ins ara ho hem vist en comptades ocasions. Ara tindrà més competència. Parlava de la Graham. L'he vista tipus Messi en l'aspecte que va caminant (clar que sent de Noruega, jugar a 35º no crec que sigui el què li agradi més), però quan tenia la pilota, era com un dimoni. Ho ha fet molt i molt bé, amb grans detalls. També hem vist les que venen del "B": la Jana ja l'havíem vist algun dia, i ara també ha jugat la Laia Codina. Havent marxat la Gemma, tindran opcions totes dues (espero).
Han guanyat 5 a 0, dominant tot el partit, i sense tampoc despentinar-se massa. Sembla que la cosa pinta bé. Encara els queden un parell d'amistosos més, la copa Catalunya i ja començarà la competició oficial. La veritat és que hi ha ganes de veure com anirà aquest any, després de veure com ens quedàvem sense res la temporada passada, arribant però a la final de Champions. Seria bo guanyar ja per fi la lliga, i poder competir de tu a tu amb algunes de les grans (el Lió no cal, però sí contra un Wolfsburg o un PSG), i guanya-les, és clar!
A més, hi haurà la novetat de jugar al nou estadi Johan Cruyff, i això serà un bon al·licient pels nous partits. Toca però, esperar una mica. Veurem també si encara hi ha algun moviment de fitxatge a última hora...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada