dijous, 1 d’agost del 2019

A 5 DEL PLE TOTAL

Com comentava a "Rècord pulveritzat", que una de les fites que puc tenir a nivell personal en aquest blog és la d'entrades en un mes. El rècord estava al mes de juliol de 2016, amb 23 entrades en 31 dies. Semblava que aquest juliol anava en camí de superar-lo, i finalment, així ha estat. Diguem que el rècord actual és de 26 entrades en els 31 dies del mes, a cinc de fer-ne una mensual, que he de reconèixer que em sembla una fita molt i molt difícil, tot i que no impossible. Com que tots dos mesos han estat juliols, sembla clar que el binomi vacances + colònies del MEC són jugada segura per tal d'assolir la fita. Però també és clar, que hi havia coses a dir, no ho neguem pas.
De les 26 entrades del mes, s'emporten la palma els temes del dia a dia (quotidià amb 8) i del cinema (6).
Així doncs segueix la tendència que ja constatava a "Els mesos més prolífics", quan parlava d'aquest tema en les commemoracions dels 10 anys del blog. Allà, octubre de 2016, ja destacava que el juliol era el tram mensual de l'any amb més dedicació, i això que no havia arribat als rècords del 2016 i aquest 2019, i cal tenir en compte que també el 2017 i 2018, aquest va ser el mes amb més escrits.
I ja està no volia comentar res més sobre aquest tema, perquè ja està tot dit fins que tornem a fer estadístiques, mentre anem camí de l'entrada 1.000!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada