dilluns, 26 d’agost del 2019

MÉS BIG LITTLE LIES

En un article de crítica de televisió, l'autor es preguntava: "Calia fer segona temporada de l'exitosa sèrie Big litlle lies?" Ell mateix respon que no. Però seguidament es pegunta: "Cal veure-la?" I la resposta torna a ser rotunda: "I tant que sí".
I és que continuar la trama del llibre en què està basada la minisèrie volia dir, inventar-s'ho tot, ja que la novel·la original arriba fins on dura el primer grup de set episodis. S'entén que després de les crítiques i premis que van rebre, volguessin estirar el filó. Personalment, em desentenc de tot això i m'he disposat a gaudir d'aquesta nova tongada de capítols que ens presenten les "cinc de Monterey" poc temps després del final tràgic de la primera temporada.
La mentida que es crea i amb la qual han de seguir les seves vides va caient com una llosa molt pesada sobre cada una d'elles, iho han de compaginar amb els nous conflictes o entrebancs que va tenint cada una per separat. La Bonnie (qui està més traumatitzada de totes), rep la visita de la seva mare i es destapa el seu passat infantil; la Renata (Lauara Dern) es veu enfonsada per malversació del seu marit); la Jane (Shailenne Woodley) afronta la primera relació després del trauma que va acabar amb el naixement del seu fill; la Madeline (Reese Whiterspoon) ha de demostrar al seu marit que vol refer la relació i fer-se guanyadora de la seva confiança; i la Celeste (Nicole Kidman) ha de passar un judici per la custòdia dels seus fills. I qui li vol prendre la custòdia? La seva sogra, nimés ni menys que la Meryl Streep.
Si la qualitat del grup d'actrius era excel·lent, amb l'aparició de la Meryl Streep això es converteix en una meravella. I com sempre, en versió original és brutal. Sentir-la com amb la seva veu i posat va parlant amb totes, amb una calma i ironia tremendes... Doncs només pe veure aquesta actriu dins la sèrie, cal dir que sí, valia la pena fer una segona temporada, sense cap mena de dubte. Ha estat una successió d'escenes cada una d'elles ben tractades, ben portades, i que et mentè enganxat per anar seguint com es van esdevenint els successos.
Set nous capítols d'excel·lència televisiva, cosa que és un fet ben anormal avi en dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada