dijous, 29 de juliol del 2021

24 (x2)

No fa massa, una mica menys de dos mesos, comentava que havia revisionat la primera temporada d'una sèrie d'acció de principis de segle, 24. En temporada de vacances tinc més temps per no fer res més que dedicar-me a mi mateix, i una de les coses que faig és apoltronar-me per gaudir de sèries que em distreguin, i aquesta és una d'elles, sense cap mena de dubte. almenys així ho a aconseguit al llarg d'aquesta segona temporada.

No la puc comparar amb la primera perquè és clar, aquella té la sorpresa del format, que ara ja no tens, i a més, com que ja 'havia vist quan es va estrenar, tampoc la mirava amb els mateixos ulls que aquesta. He de dir però, que m'hi he enganxat, i molt. En aquest cas, es descobreix que un grup terrorista vol fer explotar una bomba nuclear a Los Angeles, i mentre fan mans i mànigues per trobar-la i desactivar-la, també es descobreix una trama per fer fora el president dels USA, que en aquesta sèrie, avançant-se a Obama, era el primer president negre, i és clar, donava per a molt. Cal dir que ja havien tingut lloc els atemptats de l'11-S, i per tant, les emocions que deurien tenir els ianquis amb la sèrie deurien ser molt diferents a les que tenia jo aquests dies. Per sort, la desviació cap a xarxes de traïció dins el govern d'Estats Units i els interessos econòmics, alliberen la islamofòbia. El fet d'estar a punt de provocar una guerra amb països de l'Orient Mitjà innocents, també deu remoure els cervells després de veure tot el què va passar amb l'Iraq arran dels atemptats de New York.

Centrant-nos només en la sèrie, apart de que és molt bona si t'agraden aquest tipus de produccions d'intriga i emoció, crec que és just destacar l'esforç reeixit que fan amb el fet de mantenir la intriga al llarg de 24 capítols. No és fàcil, segur que no, i la veritat és que veure com es van tancant temes i obrint-ne de nous, sense que sembli res molt forçat, és d'un mèrit molt gran. Hi van apareixent sorpreses i girs e guió al llarg de a sèrie, que van mantenint l'interès en ella tota l'estona, de manera que aquest interès no decau en cap moment. mantenir-lo és un èxit, i no sé, amb mi ho han pogut fer. Només m'ha fallat una de les darreres escenes, que deixa una mica el final a l'aire, tot i que la tercera temporada tindrà lloc un parell o tres d'anys després d'aquesta, així que no sé si tindrà res a veure. Ja ho comentaré si s'escau quan l'hagi vist. Ara, n'agafaré una altra, perquè aniré alternant les sèries que vegi per tal de no empatxar en excés i que perdi aquest interès que em desperta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada