dilluns, 14 de març del 2022

CAMPIONES, ÉS CLAR

Vint-i-quatre partits jugats. Vint-i-quatre victòries. Cent trenta-sis gols a favor (5'7, quasi 6 gols per partit). Sis gols en contra (n'encaixen un cada quatre partits, o el què és el mateix, cada 23 gols marcats, en reben un).

A sis partits d'acabar el campionat de lliga, l'equip del Barça femení s'han proclamat campiones de lliga, amb els números que he comentat al principi. Incontestable, indiscutible, impepinable. No hi ha discussió. No hi ha rival a l'estat espanyol que li faci ni mica 'ombra. Poden tenir un ,al dia i empatar o perdre un partit, però almenys aquesta temporada, encara no ha passat. Si fa un mes i mig aconseguien la Supercopa, l'únic títol que l'any passat se'ls va escapar, ara ja ha caigut la lliga. Busquen el campionat perfecte. No tinc cap dubte que tot i ja tenir el campionat guanyat, sortiran a cada partit a guanyar-lo fent el màxim de gols possibles. La fam de victòria d'aquestes jugadores és insaciable. I que duri, si us plau, que duri el màxim.

A més a més, el títol es va aconseguir a l'estadi, davant l'afició. Calia guanyar el partit, i així ho van fer. Per 5 a 0. Però és que a més, el rival a batre era el Reial Madrid. Tota la taula parada per tal que la festa fos ben sonada. I això que l'àrbitra i les seves assistents ho van mira d'evitar anul·lant dos gols claríssims, (un més que l'altre) i que els van aula perfora de joc. Però no hi ha res a fer. Elles van doblegar-les, i la veritat és que esperava més resistència per part seva. O potser van fer el numeret per tal que ens confiem a la Champions.

I és que la setmana que ve tenim els quarts justament contra elles. amb la tornada al Camp Nou, amb un camp ple per veure el partit. És evident que la il·lusió ara mateix és tornar a guanyar la Champions. I tot i que el camí cap a la final sembla fàcil, el darrer partit serà una prova duríssima, segurament contra un PSG o un Lyon fortíssims, i on caldrà demostrar que realment són les millors d'Europa. Per molt que guanyin els30partits de lliga, els de la Copa de la reina i la Supercopa, si al final perden la Champions serà un cop molt dur, del qual ens aixecarem perquè passi el què passi, ningú juga com elles. Ningú.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada