divendres, 30 de desembre del 2022

TEMÀTIQUES DEL 2022

El primer que cal dir és que aquest 2022 s'ha superat el rècord d'entrades en el blog, que es trobava en les 160 del 2020, l'any pandèmic. aquest 2022 acabarà amb 167 articles publicats en 365 dies, que no està gens malament. Té especial mèrit haver aconseguit aquesta fita amb els quatre mesos finals (des de setembre) que hem viscut a nivell d'estrès. Però suposo que el blog seguia sent una manera d'escapar-se d'ell. Penseu que la mitjana d'entrades és de 14 al mes, i el setembre i el novembre es van quedar en 5 i 7 respectivament.

Per altra banda, a nivell de temàtiques, aquest any ha estat molt diferent als anteriors. Les etiquetes de les entrades han estat molt repartides entre els diferents temes dels quals s'acostuma a tractar aquí. Per exemple, l'entrada més repetida, que un cop més és el cinema (tercer any consecutiu i cinquè fent podi), assoleix un 12% del total de l'any. Amb un 12 %, sempre hauria quedat fora d'aquest podi imaginari (4ª el 2018, 5ª 2019 i 2021, i 7ª!!! el 2020).

Com a altres comentaris que es poden fer, tenim que la tv continua al top degut a l'augment del visionat de sèries; aquesta i el futbol ocupen les primeres posicions per segon any consecutiu (el femení, l'Eurocopa femenina i el mundial han tingut força pes); llibres, Barça i Catalunya es mantenen al top five (sorprèn sobretot el cas català, perquè la cosa no està per llençar coets; són més entrades d'indignació que no pas d'il·lusió). 

Així ha quedat el 2022:

- Entrades sobre cinema, un 12%

- Entrades sobre televisió, amb un 11%

- Entrades sobre educació, amb un 10%

- Entrades sobre futbol, un 9%

- Entrades sobre Catalunya i llibres, amb un 8%

- Entrades sobre Barça, quotidià i sorprenent, un 7%

- Entrades sobre món, escola i viatges, un 5%

- Entrades sobre música i teatre, un 3%

- Entrades sobre castells i lleure, amb un 2%

- Tanca el rànquing les entrades sobre el blog, amb un 1% (remuntada assegurada amb l'arribada de l'article 1500 ben aviat).

L'any que ve... més!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada