divendres, 24 de novembre del 2023

ARREGLANT ESPANYA

Doncs bé, els espanyols ja tenen gobierno. Els socialistes han fet ús de la seva gràcia entabanadora de sempre, aquella que et venen el què vulguis a la vegada que t'estan mentint a la cara. Ho han tornat a fer. Ells sí que ho han tornat a fer de veritat, no pas paraules buides com les dels nostres polítics. Els enganyen a la cara i ells els llepen el cul sense problemes. I aquí és on s'ha vist també el tarannà real de tots. Així com d'ERC ja ens ho imaginàvem, perquè ja van pactar amb ells abans a canvi de res i són més falsos que un petó de Judes, ara els tocava als de Junts demostrar que havien canviat. I... oh sorpresa...!! Han fet el mateix! Quines coses, no? 

Ja poden dir que han pactat això o allò... és igual. Primera ,perquè ens importa quatre raves el què hagin dit que han pactat, nosaltres només volem la independència. i segona perquè potser es pensen que si fan veure que es creuen les promeses ecspanyoles, nosaltres també ens les creurem. I no. Això no va així. Home, a veure si tenim una sorpresa i realment s'aconsegueix tot el què es demana. Però s'ha de ser molt il·lús de pensar que en Pedro Sánchez canvia 4 anys de govern insults a canvi de semblar un traïdor a Ecpanya. Qui s'ho creu, això? Si PSOE, PP i VOX en qüestions de pàtria són igual de feixistes! El 155 no s'hauria produït sense el vot a favor del PSOE. La comissió d'investigació del 17A també la frena el PSOE, i aplaudien les garrotades de l'1 d'octubre com els altres. I volen que ens creiem que ens donaran el què han pactat? Va home, va!

Mentrestant, surten a la foto com si haguessin guanyat res. Quina llàstima que fan... I a més, els carrers de Madrit plens de nazis cridant per un cop d'estat contra Sánchez, amb el Borbó fent cara de pomes agres. Abans de, no donar-nos la independència, no, sinó de fer un referèndum acordat, treuen els militars al carrer i ens maten uns quants. Perquè són així. I tot esperant, deixant anar bandes nazis de delinqüents amb armes de foc a la vegada que condemnen per terrorisme els cdr's que tenien una costellada a la masia el diumenge. Ecspanya és nazi i abans ens mataran que deixar-nos respirar. I els burros d'ERC i Junts dient que s'ha de dialogar. Imbècils. Nosaltres arreglant Ecpsanya mentre aquí ens ofeguem. Felicitats, nois.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada