dilluns, 2 de setembre del 2013

FALSOS

Fantàstica la notícia de que volen posar-li el nom de Juan Antonio Samaranch a un carrer de la ciutat. A més, l'alcalde de la ciutat ho celebra dient que és un encert. Sí, el mateix alcalde que vota a favor del dret a decidir, del partit polític que anima a participar a la Via Catalana, el partit polític que mana al Parlament i que ha de fer funcionar la màquina generadora d'un nou estat a Europa.
I clar... després, què volen que pensem d'ells? Com volen que ens els creguem? Com pretenen que valorem la seva feina quan no paren de dir unes coses i fer-ne unes altres? Són falsos, són mentiders. Estem en un punt en que no pots ser gris. O BLANC O NEGRE. Fa molts anys que aquests polítics han navegat pel color gris, però això s'ha acabat. Voler seguir-ho fent és prendre el pèl a la ciutadania.
No es pot permetre que posin el nom d'aquest feixista a un carrer de Barcelona. Que torni l'avenida del Generalísimo i tots els altres! No pot ser! Quina vergonya. M'és igual que fos fonamental a que Barcelona fos seu olímpica (cosa que si fos certa, seria corrupció, no?) També és el fatxa que va modificar la llei olímpica per a què Catalunya no pugui participar-hi.
No podem estar posant noms de feixistes a carrers de la capital de Catalunya en el mateix moment en què es vol iniciar per fi la separació d'Espanya. Incoherència. Hipocresia. Falsedat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada