dimecres, 4 de setembre del 2013

SET PER LA VIA

Ja només queda una setmana per la Diada. Set dies per a un repte logístic de gran envergadura. I és que tant és si serveix per alguna cosa o no. Per si accelera el procés, o  l'alenteix, o l'anima... és igual. Hem de ser conscient que 400 km de catalans units mà en mà és, es miri per on es miri, una gesta admirable i dificilíssima de muntar.
Vaig ser present a la cadena que es va fer durant les festes de Gràcia. Tot i la gentada, la unió de totes les places va quedar una mica desdibuixada en alguns trams. La coordinació de tot plegat, l'organització de cada tram, entre voluntaris i participants era en alguns moments complicada. Imaginem-nos, doncs, el muntatge de la Via Catalana al llarg del territori. Així que, si s'aconsegueix, sense tenir expectatives sobre el "després", el què aconseguirà és pujar l'orgull del poble, créixer l'autoestima del país. I qui no ho entengui, que provi de fer el mateix, a veure com se'n surt!
La successió de videos promocionals de la Via, o imatges de les proves fetes a tots els punts del país i del planeta, fan que augmentin les ganes d'aconseguir-ho. 
I després tenim els pesats de torn que volen desprestigiar la Via:
- els que creuen que hi ha coses més importants
- els que volen canviar-li el nom
- els que directament la repudien
Durant  aquests dies comentarem cada un d'aquest casos...
Per a musicalitzar-ho tot plegat, una cançó, ehem... que es pot escoltar, va! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada