dilluns, 9 de setembre del 2013

JA HO DEIA JO...

No... si ja ho deia jo a DECEPCIÓ, que això de que Madrid no fos seu olímpica el 2020, portava conseqüències negatives.
No han passat ni 24 hores, que l'alcalde de Barcelona torna a posar en marxa la maquinària per a la candidatura per als Jocs Olímpics d'hivern del 2022; la candidatura anomenada "Barcelona-Pirineus". No entrarem ara en la broma fàcil de la neu que cau a Barcelona, ni el temps de transport o el tipus de carreteres que uneixen la capital amb la serralada.
En el context socioeconòmic actual, tant bestiesa eren les olimpíades espanyoles com aquestes! Ens posem les mans al cap quan pensem en els milions i milions que s'invertirien en aquest esdeveniment, quan tanta falta fan aquests diners en molt altres àmbits del país. És que sembla que ens vulguin prendre el pèl. Bé, no ho sembla, és que han nascut per a això. I a sobre, és que se'n sortirien amb la seva!
Cal esperar en que la intel·ligència, el seny, el sentit comú... tot els il·lumini, abans que es comencin a gastar diners en aquesta bestialitat injusta. Segurament, algú ja deu estar cobrant... Són una colla de corruptes!
I és que si fos per ells, la gent del poble estaríem sempre al carrer per a mostrar el descontentament amb el govern de torn, sigui del poble, ciutat o país.
En Trias deia que si hagués guanyat Madrid, caldria posposar aquesta candidatura, però a l'haver perdut, ho pensen tirar endavant. Els cal, però el vist-i-plau del Comité Olímpico Español. Amb una mica de sort, faran ús de la seva espanyolitat i animadversió contra Catalunya i diran que no. Però segur que diuen que sí, ja que per a ells, representaran més guanys econòmics. Uns es faran més rics, i el poble serà més pobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada