diumenge, 1 de setembre del 2013

PRIMERES SENSACIONS

Enlloc de seguir mastegant l'inici de curs o la Via Catalana, toca ara parlar de les sensacions culès del principi de temporada. Aquests també han tingut un estiu atípic, però quan encara estem esgotant els últims minuts de les vacances, ja hem jugat 3 partits de lliga, 2 de supercopa, tenim grup de la Champions i l'inefable Mourinho continua tocant els nassos.
De fet, del Barça es pot dir ben poca cosa. A la lliga, tres de tres en victòries, i un joc que encara deixa que desitjar. A la Spercopa, dos empats, copa,  i un joc que encara deixa que desitjar. Però no passa res... estem començant...
Es noten encara els defectes dels últims anys, és a dir, que quan toca jugar contra un equip que posa els onze jugadors al seu camp fent doble línia de defensa, i donant puntades a tot el què es mou, falten idees per a superar-lo. A veure si en Tata hi posa remei.
Dels jugadors... home, sembla clar que falta un central si no confien en en Bartra i l'avi Puyol no es trenca més. D'en Neymar, donem-li temps (un mes, eh? Tampoc ens passéssim!!)
I del duel Pep-Mourinho de la Supercopa europea... una bona patacada per al portuguès! Quin goig veure la seva cara després de l'empat al minut 121!!! No va trigar massa a queixar-se, com sempre... ai, és que quan un fa fàstic, el fa de debò!!!
Doncs res, que això acaba de començar!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada