dimecres, 10 de febrer del 2016

LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ ÉS AIXÒ?

VA HOME, VA!
Aquesta és la meva resposta a la pregunta del títol d'aquesta entrada al bloc. I és que molt s'ha escrit sobre el cas dels titellaires detinguts a Madrid. Quan sento tots aquests "alternatius" i els que no ho són però que es deixen arrossegar com borregos per aquests corrents apel·lar a la llibertat d'expressió en aquest cas, em poso malalt.
Compte! Abans de que es comencin a sentir els crits retrògrads, deixem clar que és absolutament injusta aquesta detenció. Que el "gobierno" i el seus jutges han fet ús de la seva força inquisitorial per exercir el seu poder dictatorial i partidista. És clar que no se'ls ha de detenir ni portar a la presó! Només faltaria!
Però una cosa no treu l'altra. No podem tancar els ulls i mirar a una altra banda, i que la nostra ràbia envers la injustícia comesa ens encegui i no ens deixi veure una altra realitat. I és que aquests titellaires se'ls ha anat l'olla absolutament. Ells tenen tot el dret a crear aquesta obra que havien fet, representar-la, etc. Però si t'han contractat i vas a actuar davant de nens, si tens una mica de seny i sentit comú, has d'avisar al públic de que l'obra no és infantil. Que es representi davant de la canalla apunyalaments, violacions... doncs no sé,... a mi no em sembla normal... A les persones que defensen aferrissadament aquesta parella en nom de la llibertat d'expressió, m'agradaria saber què farien si a l'escola dels seus fills es representés aquest espectacle. Mare de Déu! Ja me'ls imagino els crits que farien. Ara, en aquest cas no, oi? És ser un enrotllat defensar-los...
És clar que existeix la llibertat d'expressió! Però no confonguem termes! Aquest cas no és un problema de llibertat d'expressió. Aquí hi ha hagut incompetència. Per part de l'ajuntament que els ha contractat i per part dels titellaires per irresponsables. Espera! Que ara surten amb allò de que "Per Carnaval, tot s'hi val". Ho sento molt, però no tot s'hi val. El respecte a la vida, a les dones, als nens, a les persones, passa per davant de tot. I qui no ho entengui, té un problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada