dissabte, 27 de febrer del 2016

LA PRIMERA PÍFIA DEL PRESIDENT

I ben pifiada!!! Fins i tot el Polònia d'aquest dijous no li ha deixat passar i ho ha esmentat en el tradicional monòleg del final del programa.
Estem parlant de l'alcalde de Girona. Recordem que quan en Puigdemont va ser escollit president de la Generalitat, algú havia de convertir-se en el nou alcalde de Girona. I va proposar a l'Albert Ballesta, un convergent que era a la llista de les eleccions... però el número 18! Així doncs, es tractava d'algú escollit a dit. I renoi, quin encert! Per tal de assegurar-se un sou indecent, busca l'acord amb PP i Ciutadans. Molt bé, mol coherent amb la idea de país que ens estan venent. Genial, perquè els seus actes no fan res de bo en un procés que ja està malmès des de fa temps però que ara començava a arrencar de nou. Moltes coses estranyes van rodejar el seu nomenament, i la veritat és que fa molt mala pinta. I si no és capaç de pactar amb les forces independentistes del seu Ajuntament, és que alguna cosa dolenta amaga. No sé si és un talp o què és exactament, però està clar que pel bé del país, alguna cosa caldrà fer amb aquest personatge, que tant si és veritat com no, s'ha convertit en punt de mira de les crítiques.
Ara diu que s'obre un "període de reflexió"... doncs la veritat, alguns ja estem tips de reflexionar. No sé si s'han adonat que aquell lema dels "Fets, no paraules", fa temps que en l'hem fet nostre i és primordial. Així que deixi de parlar i de fer aquest paperot. I si es queixa de que el titllen de "pessetero", per alguna cosa serà, no? Encara és a temps de canviar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada