dimecres, 3 de febrer del 2016

500 + 1

Aquesta vegada, a diferència dels 100, i dels 400, per celebrar l'arribada als 500 articles en aquest bloc, recordaré quins han estat els articles més visitats i els seus possibles motius.
Per cert, a l'article previ al 300, deia que esperava que 300 articles després, ja fóssim estat independent... aix... em sembla que he tornat a fer curt...

1r, amb 2.363 visites, BON NADAL
La diferència de visites amb el segon article és abismal. Però té una explicació. Amb aquest títol, i amb aquesta imatge, buscar-ho pel cercador et portava directa a aquest article, i així arribaven molts visitants. Res a veure doncs, amb un possible interès. De manera que podríem considerar que aquest article no compta en aquest rànking.

2, amb 198 visites, QUE NO S'APAGUI LA FLAMA 
L'article que parlava de la celebració dels 30 anys de Foc Nou. Aquest, i els dos següents van ser publicats també al facebook, i això va provocar que arribés a molta gent. A més, amb 3 comentaris, podríem dir que compartiria podi amb el d'articles més comentats.

3r, amb 183 visites, ALGUN DIA SERÀS NOSTRA
Article que parla de la quarta torre de vuit amb folre carregada pels Castellers de la Vila de Gràcia. També molt llegit per haver estat al facebook.

4t, amb 119 visites, TRAVESSERA AMB TORRENT DE L'OLLA
Un altre article casteller, parlant de la mítica cantonada on s'aixequen pilars o castells durant el cercavila de Festa Major.

5è, amb 114 visites, CURTS DE PIXAR
I finalment, un article divertimento on comento com de divertits són aquests curts, en un moment en què es treballaven a classe. Per cert, d'aquí un parell de mesos hi tornem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada