dissabte, 23 de desembre del 2017

LA NOIA D'ABANS

La noia d'abans és un llibre de J.P. Delaney, pseudònim d'un escriptor anomenat Tony Strong. És un thriller de suspens psicològic molt entretingut. Una noia lloga una casa molt especial, austera, construïda per un arquitecte estrany i perfeccionista. Per poder llogar la casa, hi ha unes normes molt estrictes a complir. I a més cal superar un qüestionari i una entrevista amb l'arquitecte. Aquesta noia, comença a descobrir que abans seu ja hi va viure una altra llogatera a qui li van passar algunes coses misterioses.
És una novel·la força interessant, d'aquelles que et deixen amb l'intriga, i que busques moments per seguir la lectura. Aquest factor és el què em deixa ben clar si m'està agradant o no. Si només llegeixo al metro vol dir correcte. Si m'empesco estones per llegir també a casa, vol dir que m'ha atrapat. I aquest llibre ho ha aconseguit.
Està escrit amb una doble tècnica, la dels capítols curts, d'entre 4 i 6 pàgines, i alternant la història de les dues noies,: la que viu ara a la casa i la d'abans. Això fa que algun cop no sàpigues on ets, ja que vas llegint com els hi van passant gairebé les mateixes coses, però li dóna molt dinamisme a la trama.
Ha estat una bona lectura, amb final sorpresa (no bestial), però sí el suficient perquè arribis amb interès a les últimes pàgines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada