diumenge, 24 de desembre del 2017

PINTA BÉ

No feia una entrada parlant del Barça des del 14 d'agost. Va ser l'últim article abans dels atemptats de les Rambles, donant lloc  quatre llargs mesos de por, dubtes i incertesa al nostre país. L'últim article d'un any que fins llavors semblava normal, com tots els altres.
La situació no ha millorat massa, però després del 0 a 3 contra el Madrid d'ahir dissabte, potser arriba e moment de dir quatre coses sobre el tema. En aquell article de l'agost despotricava contra la directiva pel malgastament que havien fet dels diners, fitxant uns tals Paulinho, Semedo... Des de llavors, la cosa ha anat a millor. A veure, els directius segueixen mereixent que marxin ja de la junta, però l'equip ha experimentat una millora. Potser no tant en el joc, però sí en els resultats: primers a la lliga, a 9 punts del segon, i a 14 del Madrid!!!! A la copa seguim vius, i a la Champions, qualificats per vuitens, on ens espera el Chelsea. Els resultats doncs, estan acompanyant, i són molt bons. Es comença a fer difícil pensar que la lliga no la guanyem. Molt malament ho hauríem de fer.
El joc... hi ha dies que juguen com els àngels, d'aquella manera que fa anys que ens hi van acostumar. Normalment, però, ha durat mitja part, o la primera, o la segona. Què hi farem, no es pot tenir tot. Anem bé.. fins que comencem a perdre (esperem que trigui).
I els jugadors... ai, els jugadors! Seguim encantats amb la màgia de Messi, que Déu ens el conservi molts anys! A la porteria, Ter Stegen està realitzant la temporada de la consolidació definitiva, està esplèndid! A la defensa, Semedo està bé, Umtiti i Piqué genials. Vermaelen finalment torna a ser jugador i està complint amb nota (és que bo ho és); i Mascherano, es comenta que ara al gener marxarà a la Xina (quin greu...). Pel mig del camp, no hem canviat massa. D'entrada, Busquets, Rakitic i Iniesta. Els suplents segueixen sent suplents, i l'únic que disputa el lloc a algun d'ells és Paulinho!! Sí, sí... encara haurà estat un bon fitxatge! I al davant, apart de l'omnipresent Messi i el pesao del Suàrez, aviat veurem Dembele, que després de fitxar-lo es va lesionar. Alcàcer, ho ha fet bé quan ha sortit, i Deulofeu segueix sent aquella promesa que no acaba d'esclatar.
Sigui com sigui, hi ha bones sensacions i il·lusions per arribar a aixecar com a mínim, dues de tres copes. En parlem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada