dijous, 28 de desembre del 2017

PADDINGTON'S

En poc més de 4 dies he visionat les dues pel·lícules que s'han realitzat amb un ós anomenat Paddington de protagonista. Primer va ser la primera part (com mana la lògica) i ahir va ser la segona al cinema.
Són dues pel·lícules entretingudes, evidentment aptes per a tots els públics i explica les aventures d'un ós molt especial, amb característiques humanes, que viatja fins a Londres i és acollit per una família. A la primera part veiem sobretot el xoc que hi ha entre els dos mons, mentre que a la segona part, amb l'ós ja perfectament integrat a la ciutat i als humans, s'enfronta a un problema qua el prenen per un lladre i acaba a la presó.
Com ja he dit, pel·lícules per passar una bona estona. En cap cas es fan avorrides perquè van havent al llarg de les dues diversos moments simpàtics, còmics, i com no pot faltar ja en una pel·lícula infantil, picades d'ullet als adults que acompanyem els nens. Hi ha alguna referència a clàssics del cinema, com per exemple, a la segona part, a "Modern times" de Charles Chaplin, i també acudits més elevats. Però segurament el què crida més l'atenció és l participació en ambdues parts d'actors de qualitat i/o mundialment famosos, en papers molt especials. Així, a Paddington  podem veure en Jim
Broadbent (que també surt a la segona) i a la Nicole Kidman; mentre que a Paddington 2 surten en Brendan Gleeson i en Hugh Grant. Especial menció per a a quest últim perquè a més de sortir a la pel·lícula, el seu paper és una paròdia d'ell mateix, un actor vingut a menys d'ençà dels seus temps de seductor. Molt encertada la seva interpretació i gran capacitat per riure's d'un mateix, fins al final de la pel·lícula (no marxeu abans).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada