dimarts, 5 de desembre del 2017

#ROADTOBRUSELS

Demà a aquesta hora ja haurem sortit en autocar cap a la capital de Bèlgica, Brusel·les. S'espera que hi hagi fins a 50.000 persones en la manifestació independentista més gran que hi ha hagut fora del país. Encara que hagin alliberat 6 consellers, no podem oblidar que:
- en tenim dos més, juntament amb en Jordi Sànchez i en Jordi Cuixart encara tancats
- el president i 3 consellers més vivint exiliats a Brusel·les i pendents de ser extradits
- l'1 d'octubre vam votar independència i la repressió policial de l'estat espanyol va ser violenta i malvada.
Per aquests motius i molts més que es poden consultar en aquest mateix bloc en altres entrades, marxem cap a la capital de la Unió Europea, on teòricament es vetlla pels drets de tots els europeus, i que malauradament, ja hem vist que no és res més que una altra farsa, un altre negoci per a determinats polítics que l'únic que volen és cobrar i viure la vida. Llàstima perquè segur que n'hi ha d'honrats que realment creuen en la democràcia i la justícia. Aquí a Catalunya, fa temps que no creiem en les seves paraules.
Tot i això, hi anem amb el cap ben alt, el puny tancat i ben abrigats per fer-nos més i més visibles al món, perquè sàpiguen que no ens rendim, i que seguim compromesos amb el nostre desig de llibertat. Ja no hi ha temps per cassolades que no porten enlloc. fan falta accions més directes, més clares i com sempre, nombroses i pacífiques. Només així ho aconseguirem. Bé, així i guanyat de nou les eleccions imposades del 21 de desembre. res pot fer.nos més por que no ser majoria al Parlament després d'aquelles eleccions. Allò sí que seria un desastre. El més gran de tots els viscuts aquests anys.
Però anem pas a pas. Propera parada, Brusel·les. Wake up, Europe!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada