dissabte, 30 de desembre del 2017

LA TORRE OSCURA

Sabia de l'existència d'un llibre anomenat La torre oscura, o més ben dit, em sonava, Poc interès tenia en el tema, que desconeixia que eren un conjunt de, ni més ni menys, 8 llibres!! L'Stephen King, l'autor, n'està molt orgullós.
Jo, als llibres no hi he arribat. Encara. Fa poc seguia el tràiler de l'adaptació al cine, i ja he tingut l'ocasió de veure-la, la què serà, segurament, l'última pel·lícula del 2017. Abans d'acabar-la, ja em deia a mi mateix: "Ufff... aquí hi ha moltes coses que no s'expliquen." Es notava que dins la trama hi havia molt més del què ens ensenyaven. Frases que comenten però que no tornen a aparèixer, personatges que s'intueix que tenen una importància més gran i que només surten cinc minuts... Així que vaig indagar, i clar, resulta que són 8 llibres!
Tot i això, si ens centrem en el film, podem dir que està força bé. Segur que qui ha llegit els llibres, dirà que és horrorosa, ja que, si saps l'argument, aquesta dràstica reducció que en fan a la pel·lícula li semblarà esgarrifosa.Però en el meu cas, una hora i mitja de fantasia, aventura molt ben aprofitada i que, qui sap, podria donar peu a una lectura aferrissada als propers anys (com ja va passar amb Harry Potter o Narnia).
La idea de món entrelligats, la lluita del bé i el mal, les típiques referències i trames però a l'estil Stephen King, que dóna aquell plus de misteri, de tensió, que altres histories serien incapaces d'oferir. La sensació de que van per feina i que es deixen moltes coses és evident, però si t'abstraus d'això i penses a gaudir l'estona, doncs perfecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada